Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Странен проблем със запалване на бензинов ДВГ - Нисан Микра К11

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Странен проблем със запалване на бензинов ДВГ - Нисан Микра К11

При мен с нов комутатор.Междувременно си взех и цяло делко втора употреба работещо от колегата the_animal33, който е писал по-нагоре в темата.Имай го и него в предвид.Както е посъветвал CarTest, освен комутатора си провери и бобината.Успех!
    Всеки трети е шести

Коментар

мерси колега,аз съм нов тука та докато разбера как да попитам в темета.... бобината е проверена ок си е,само да попитам комутатора е с датчик на хол нали

на каква цена го взе комутатора
      Последно редактирано от CarTest™; 06-05-13, 20:46.

Коментар

150лв, тайвански, без гаранция разбира се.Можеш да попиташ и колегата CarTest, той ме насочи, а също и един човек от Пловдив също предлага тайвански, на същата цена.
        Всеки трети е шести

Коментар

пробвах ме с втора ръка оригинален пак не запали,явно ще се взима нов,но мисля че май няма да живее таз колица

имам проблем с микрата не е качвана на диагностика замерил съм че има ток до комутатора но след него не стига до бобината
          Последно редактирано от CarTest™; 08-05-13, 20:50.

Коментар

Съжелявам, че късно видях темата, но и аз от близо 8 месеца не си карам колата поради същия проблем. Като загрее и губи токовете.
            Питане към знаещите: на различни Микри са монтирани делка с различен номер - разликата е в последната цифра 1, 2 или 3. При мен е: 22100 - 99В02 като колата е 1,3 1994г. Та питането е дали трябва да търся делко с 2-ка или ще тръгне и с 1 или 3. т.е - 99В01 или - 99В03. говорим за втора употреба естественно. за ново делко няма смисъл, а и пари.

Коментар

Първоначално публикуван от петко петков Преглед на мнение
              Съжелявам, че късно видях темата, но и аз от близо 8 месеца не си карам колата поради същия проблем. Като загрее и губи токовете.
              Питане към знаещите: на различни Микри са монтирани делка с различен номер - разликата е в последната цифра 1, 2 или 3. При мен е: 22100 - 99В02 като колата е 1,3 1994г. Та питането е дали трябва да търся делко с 2-ка или ще тръгне и с 1 или 3. т.е - 99В01 или - 99В03. говорим за втора употреба естественно. за ново делко няма смисъл, а и пари.
              В конкретния случай с който аз се борих, тръгна с различна последна цифра.

Коментар

Благодаря ти за куража , ще купя каквото предлагат и ще се моля да тръгне.

Коментар

По логиката на съставане на номерата на частите на повечето японски производители, по мой наблюдения различна само последна цифра означава промяна в производството по някаква причина, но със същите функции.
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X