Ако е възможно, да дадете по- конкретна насока (информация)-какво да се гледа,грешките,някой конкретни стойности или.....
Първо проверка на километри. Applications > EDC 15-16 mileage работи на по-нови коли ако не са пипани километрите в компютъра, най-често са
После стойностите.
Select >01 Engine>Meas.Blocks
Group
01- Гориво на празен ход 4-3 на загрял мотор, до 9 на студен.
13 - Дюзи най добре е 0 допустимо е до + - 2
04 - синхронизация на валовете - 0
11 - Турбо мери се в движение има 2 стойности изискано и реално. 1,6-1,7 нормално 2,0-2,2 ако е ремапвано (чип)
вземай помпа-дюза по-добра динамика с лекота подържа големите скорости и по нисък разход и според мен по малко еликтроника а дали е добър двегателя погледни ауспуха трябва да няма външни черни пръстени...
Последно редактирано от CarTest™; 13-07-14, 16:25.
вземай помпа-дюза по-добра динамика с лекота подържа големите скорости и по нисък разход и според мен по малко еликтроника а дали е добър двегателя погледни ауспуха трябва да няма външни черни пръстени...
AFN гори по- малко и по евтин при евентуален проблем от помпа дюза. Гори всичко, което дори може да не е и нафта. По- добра динамика на 116 да като за 6 коня отгоре. Слагаш чип на 110 и 116 вече няма шанс по никой показател, но си остава по- евтината подръжка, и си е все същия непретенциозен двигател.
И само ако знаеш по какви пътища се бичи.
Аз го оставям той не ме оставя.
Вярно,взе да ръждясва купето,ама не ми пука.
1,9 TDI VW 90 коня - дразнещо икономичен и здрав мотор, всичко му купувам от Фолксваген, давам ток и дърпам закъсали, абсолютно безотказен и елементарен, вози ме почти безплатно, стабилен, спокоен и с онази приятна мека вибрация.
Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.
Преди карах Ibiza 110 к.с. AFN , сега карам Bora kombi 116 к.с. AJM . Разликата в разхода но гориво е значително в полза на първата . Вървежа е също в полза на първата . Цените на резервните части , също са в полза на първата . И двете коли винаги съм си ги поддържал на прилично ниво и не съм пестил от пари за части .
Не агитирам никой да се завръща в панти века , всеки сам решава за себе си .
Разликата с теглото си казва думата.
Относно поддръжката - едното е Сеат, другото е ФВ.
Разлика в цените има както има между Ауди и ФВ.
Продадох пасат 131 КС, за който май ме е яд, че не запазих в семейството. 131кс версията е с много добра динамика и разход. Бих повторил ако попадна на читав такъв.
Коментар