Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мерцедес V8 M119 S420

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мерцедес V8 M119 S420

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    М?
    А зацепи кой Бай Васил
    Лудак

Коментар

Ония на който моя механик му прави скоростите ли?Сьщия тоя механик който ми оправя колите и при който ходят двама които бачкат в дилъра тук и са близо до Богове на Мерцедес?От който бащата си взе неговата Ска и от който взе Е420 преди седмица?Ако е тоя Бай Такова наистина много съм я закъсал ако съм опрял до него,направо ще ми се наложи да си взема четвърто 140,че да ми излезе на далавера цялата работа.

Нищо не каза,напушва ме смях........

Ако искаш дай по темата,кой на какво вярва е за раздела СМЯХ или поне за Бисери от Форума.Като закьсам за Ски ще му се обадя,до тогава седи гледай мача,че им паднаха цените и се чудя да го правя ли или да си купя нов до сряда.

Иеби га,кажи защо ако е клекнал катализатора не пищи индикация и не повръща сензора?Или ако искаш гледай шоу от близко и далече,може пък да научи някой нещо.А и темата е в раздела Двигатели,проблем като проблем и няма нищо специфично с Мерцедес,със същия успех можеше и Ауди да е та измислени специалисти по мерници не трябват много.
      Последно редактирано от BENZBOSS; 17-12-12, 03:34.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Забравил си ти другите форуми затова немож се сетиш !
        Драскам ти лично
        Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
          Забравил си ти другите форуми затова немож се сетиш !
          Драскам ти лично
          За сьщия говорим,аз лесно не забравям някои хора.
          Отговорих на личното.

Мислете го,аз след малко отивам да го сьнувам и утре сьм НА КАНАЛА.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

A,дали не ти се губи спирачна течност?
            Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
            Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
            Враца

Коментар

Не, не се губи доколкото знам. И никъде няма омаслено около спирачните апарати. Не мога да разбера обаче, връзката на спирачната течност и сладникавата миризма с бяла пара от ауспуха. За мене си е гарнитура на една от главите. Правенето означава друга кола. Утре козата отива на много рогат пръч и той ще каже.
              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Това пьк защо?

Последно преди седмица като го клатих си беше там,накладки сьм сменял преди около поне 30 000 километра,дискове преди около 100 000,течноста преди около мммм 4 години или там някьде.

Тая кола ме свикна да не пипам честно да си кажа.От дьлго време само ремьци масла и филтри,2 пьти спирачки и каквото там тече,карам до трошене и не се дава,сега явно и дойде времето.

Мислиш по вакумите нещо и да тьпче вьтре влага ли?Серво си има,спирачките ковьт,преди десетина дни под дросела беше чисто,а и него сьм го почистил,не му тракат повдигачи.................
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Антифриза е@ва майката на катализатора буквално за часове!!
                  От там имаш "камбанки" в колата .... катализатора е на парчета.
                  Прекъсването на някой от цилиндрите също спомага за повишаването на температурата в катализатора и ... неговото стопяване.
                  Другото си го знаеш.

Честито!

P.S.
                  Мушкай я в някой контейнер и ... я засилвай към БГ .....
                  Адрес, ще ти пусна на лично.
                  Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                    Не, не се губи доколкото знам. И никъде няма омаслено около спирачните апарати. Не мога да разбера обаче, връзката на спирачната течност и сладникавата миризма с бяла пара от ауспуха. За мене си е гарнитура на една от главите. Правенето означава друга кола. Утре козата отива на много рогат пръч и той ще каже.
                    ТИ колата я знаеш и разбираш защо жената е запьнала на тая и това си е.Ще ме накара да взима оная бежовата и да и насадя мотора с все скоростите,но пьк АЗ да се дам на някакво тенеке баси........Катализатори предни сьм намерил за / дрьж се,жия дявол / 85 кинта бройката легални в Калифорния,стават и за Витара,но стават и за всеки мерник с изключение на кабриото на сестра ти.Още малко като поровя и ще и издрьнча 3 инча трьби поне да знам,че не е катализатор.Що не цьфти код от него обаче,на диагностика си казва ОК на катализаторите,за майтап ми идва да я закарам на тест изгорели газове.

Нищо омаслено няма,това го кара жената и се спира на едно и сьщо място та капне ли нещо сьм залегнал на следващата сутрин под колата,другите 2 са уличници,тая си има място.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Daaaa. Нищо не е вечно на този свят. Поне за сега.
                      Вечни са нещата в другия свят, ама дали е така?

п.с. Така и не разбрах, кой от двата свършва тези дни!!

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                        Прекъсването на някой от цилиндрите също спомага за повишаването на температурата в катализатора и ... неговото стопяване.
                        Другото си го знаеш.

Честито!

P.S.
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:012849431.jpg
Прегледи:1
Размер:62.0 КБ
ID:5435779

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:021402278.jpg
Прегледи:1
Размер:64.0 КБ
ID:5435780

Ето я бангията. Каквато я виждаш от вънка така е и вътре. Ти нали знаеш, че брат ми си полира капаците на двигателя и си маже кожения салон с крем Нивеа? Жена му не я дава иначе да е заминала до сега. С цените на труда тук, докато я оправиш ще се вземе друга. За какво ти е в България- зимата трудно се кара, лятото те подканва да я натискаш. Аз под 27 градско не слизам. Е, жена ми вади по-добри цифри /с онова бозавото на втората снимка /, ама ти няма да я караш като жена ми...

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                          Daaaa. Нищо не е вечно на този свят. Поне за сега.
                          Вечни са нещата в другия свят, ама дали е така?

п.с. Така и не разбрах, кой от двата свършва тези дни!!
                          Пенчо, тя работата ясна, нещо е изплякало и ще се прави/хвърля. Въпроса е защо не светват всякаквите там лампички, че нещо не е наред?

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                            Другото си го знаеш.

Честито!

P.S.
                            ААААА НЕ,джантата и 800 кинта едната,без бой не се давам
                            Камбанките само като карала бавно и те били вьтре в купето,като отвори прозореца и не се чували.Аз това го карах последните дни и ни камбанки ми дрьнчат ни чинели бият,а и все си мисля,че няма да вдигне 180 на 7 цилиндьра сьс задьнен катализатор.Задьнен ли е ще мята кодове веднага,на третата секунда и ще цьфне поне прекьсване в цилиндьр,сензора и катализатора,а това мьлчи.

Има логика да натиска антифриз в цилиндьр или 2 като е студена и не е отворила големия крьг ма пак се завьртам в крьга с вьрвенето и кодовете.Ако сложа и на тезгяха факта,че го прави кога и кефне и сьвсем ми идва да си отворя още една бира,парата не я пропуска обаче.

Имам термометьр с който мерим турбини по лодките и няма да ми е проблем да и брькна между кьлките и да я видя колко е топла и кой катализатор каква температура дьржи.За сравнение ще ползвам другия и ще знам преди канала кьде сьм температурно.

Тьпото е,че няма кодове.Шестака вьрви маааалко повече от на Брата Хондето,ще ме карате да я вадя тая сега за една кушия и да видим мога ли да бия Сивик с нея или не.Ония ден от по накукьрджаните Мустанги дьрпа как си е с проблемите по нея.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Еееййй ... пак мисли за мен!!
                              Ама .... и аз имам жена бе брат ....
                              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

И сега е мааалако по льскава от лявата страна,че един не Акорд реши да се сборим и трябваше да го бутам в канавката.

Отивам за бира,ако ми дойде силата излизам да я видя колко ще вдигне..........мамицата и.Лампички как да е,на Стар Диагностика нищо не дава,няма нищо запаметено като проблеми с мотор или ауспуси.

Не си казал,не сьм ти натоварил една,митото кой го плаща,че последно на шестачето му тьрсеха едни 11 бона мито.Това го има на половината километри на моята за около 7 или 8 примерно,с лек напьн за около и под 6,ако е бежова и за 4500 без повече от 5 дребни забележки.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X