Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси за ТУРБО

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

може би зависи от двигателя , но на мен лично ми се еслучвало на лека кола да изплюе въздуховода на турбото . колата продължи да си върви без проблем . естествено тягятя падна , но не толкова фрапиращо ( може би това че беше мощен двигател си казва думата ) и стана доста по-шумна ! дали е вредно за самия двигател незнам !
    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
    0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от churov
      може би зависи от двигателя , но на мен лично ми се еслучвало на лека кола да изплюе въздуховода на турбото . колата продължи да си върви без проблем . естествено тягятя падна , но не толкова фрапиращо ( може би това че беше мощен двигател си казва думата ) и стана доста по-шумна ! дали е вредно за самия двигател незнам !
      със сигурност няма да спре от това, че е махнат маркуча, но ще е доста зле... при мен се беше пукнал маркуча малко и веднага се осети във вървенето и на лампичките за турбото...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

От: Въпроси за ТУРБО

Един приятел си беше пратил турбината за рециклиране и си кара така колата цели 1000км. но не вървеше. Не е казвал да има грижи

Коментар

От: Въпроси за ТУРБО

Първоначално публикуван от fullthrotle2 Преглед на мнение
          Един приятел си беше пратил турбината за рециклиране и си кара така колата цели 1000км. но не вървеше. Не е казвал да има грижи
          Еха колега, темата е от 2005г.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X