Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ВЕКТРА В X20DTH НЕ ПАЛИ ДОРИ С ТЕГЛЕНЕ !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ВЕКТРА В X20DTH НЕ ПАЛИ ДОРИ С ТЕГЛЕНЕ !

Първоначално публикуван от batsasho1 Преглед на мнение
    Колега , прочети внимателно какво съм написал. Щото ще я прецакате на сила. Имам силното усещане, че тези при който си оставил колата са много добри в ремонта на окачване...
    Колега, остави, нема смисъл. Края на филма е ясен, да не говорим, че аз тоя филм го гледам почти всеки ден...
    0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
    Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
    Суперскан България www.decbg.com
    Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Филма свърши!Колата запали без ремонт само с един спрей за лесно палене.Върви си идеално и пали където свари.Благодаря на всички за мненията!Проблема е бил в маркучите за излишната нафта,които смених

Коментар

Преди 7-8 години имах такава Вектра.Много съм щастлив ,че се оттървах от нея.Излезе голяма болест.
        Добре,че проблема ти е бил този.

Коментар

Първоначално публикуван от v1torio Преглед на мнение
          Клапанчето болт на тръбата за излишната нафта е наред(пружинката не се е свила и не пуска нафта),сменил съм маркучите за излишната нафта с нови,откачих филтъра и свързах ръчната подкачваща помпа директно към входящият горивопровод на помпата за високо налягане vp44,прегледал съм маркучите в резервоара(здрави са),с нови подгряващи BERU съм,Чека не свети,ток да те отрепе,нафта на корем,още не знам дали компа е записал някакви грешки, ще разбера утре от "майсторите" и ще пиша.Относно обезвъздушаването помпя с помпата докато се втвърди без да откачам нищо и не знам достатъчно ли е това.Ако е електроника на помпата няма ли да свети чека?

Ей тука пише че си сложил нови и си го отметнал като причина....може първите да са били кофти
          подпис : Драги ми смехурко;))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X