Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ВЕКТРА В X20DTH НЕ ПАЛИ ДОРИ С ТЕГЛЕНЕ !
Свий
X
-
ВЕКТРА В X20DTH НЕ ПАЛИ ДОРИ С ТЕГЛЕНЕ !
Вектрата ми палеше само ако я спра на наклон,но от вчера след като запали за 10 секунди изгасна и не можа да запали повече на място.Колата запали след дърпане и всичко беше ок,но аз и сложих ръчна подкачваща помпа преди филтъра,подкачих гориво,подгрях но след много въртене не запали отново.Последва пак дърпане, но уви даже не направи опит да взриви.ПОМОЩ!
Тагове: Няма
-
От: ВЕКТРА В X20DTH НЕ ПАЛИ ДОРИ С ТЕГЛЕНЕ !
Здравей колега, имах такава Вектра, лично за мен много добър автомобил. Съжалявам, че я продадох. На мен ми направи същия номер, първо трудно палене, после само с дърпане и накрая въобще не пали. Не разбирам много, закарах я в сервиза за Опел на Ботевградско шосе. Сменяваха някакви гумички по системета. Самите гумички бяха десетина лева, но за да ги сменят се разглобява яко. Правиха я два дни близо. Сменят много други ганитури и т.н.. Върнаха ми цял плик от старите. Целият масраф преди три години излизезе около 700 лева /по памет/. Ако питаш мен не се мъчи с теглене, няма да стане. Приемчикът в Опел тогава каза, че се случвало на този мотор. Между другото, за 100 и кусур хиляди, това беше единствен ремонт на тази кола. Успех, дано съм бил полезен!
-
Това не беше ли с помпа VP44? Защото ако е така, те имат подобни навици. Има доста добре развита тема тук за тази помпа."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
-
ако чек-а не е светнал още, не я дърпай да я палиш , ама В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ, щото ще изпатка помпата. От къде си ?Audi Q7 - продава сe ... http://www.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=934535&d=1508126732
Коментар
-
Чека не свети и никога не е светил,пази боже.От стара загора съм.Колата в момента е при едни "майстори",от два дена не са ми звъняли.Според аутодата има 22 причини да не пали пущината.Може след зверското дърпане да се е скапала тотално.
Коментар
-
Ако искаш да ти кажа причината-помпа. Ако продължавате да дърпате и сецате-само по-лошо ще стане.0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар