Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маслена метална магистрала запушване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Маслена метална магистрала запушване

Така,това е мотора от предната му част,кофти снимка,но ми беше само до снимки снощи.ЛЕД фенера сьм го сложил да свети под мотора,там сьм натьпкал маслообиращи погльщащи абсорбиращи нанайна,5 часа прекарах да се взирам дали тече,лодката на самотек.

На втората снимка нищо не се вижда,добре,че знам какво сьм снимал,днес ще пусна други по-добри за да ми видите проблема.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Нещо ми подсказва, че на следващото си плаване ще имаш малко куфарче пълно с тел, тиксо, дъвки и други подобни угодийки...
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Поне Перматекса си е хамерикански, има доста убавини, пластичната стомана в трите И разновидности си е направо дюшеш за подобни проблеми. Газ танк рипеър, радиатор рипеър и комбинирана. Има и артикули баш за запушване на протекли тръбички, че май бяха и на спрей. Ма вижте де, вие сте в америка, не аз. permatex.com
        подаръци за мъже от FACOM
        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Всъщност дъктейпът е уникално нещо и в случая е правилния избор. Тъй като Шефа на бенцовете е морски, предполагам ще му е интересно да знае, че пичовете от "Митбъстърс" направиха цяла лодка от това чудо
          http://www.youtube.com/watch?v=FnILEXnRHP0
          Последно редактирано от NovemberCharlie; 29-06-11, 23:08. Причина: Ясен каза, че е сложно. За това го праЙм просто
          Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Чак сега го видях ...
            Можеше да навиеш станиол от шоколада от НЗ-то, и да го бинтоваш с памучен парцал стегнато. Като го мокри, само ще го стяга.
            За да не му е много кеф на мексиканеца после като му го показваш, преди да му го завреш може най-отгоре да навиеш един кат верига от моторен трион. Един вид - това намерих за скоба, ше прощаваш амигосче.
            Последно редактирано от Стефан; 30-06-11, 01:41.

Коментар

На Мексиканеца няма да му се плати,няма за какво.Пред мен брокера им се обади да ги пита готова ли се.Готова била - 20 минути работил мотора след смяна на маслко,батериите проверени,лодката готова за плаване / то ебати плаването,10 часа /.

Отивам и под мотора масло,батериите с коросия по терминалите,а те самите капсуловане,няма какво да им проверяваш,както и десетина дребни проблема.Наснимах аз,запалих,заредих и изгасих,вдигнах си платната и му напляках на брокерчето 20 снимки от Айпада / замерям ги сьс снимки от морето,да спорят сьс снимките ако искат /.

Ма той ми каза..............ма моя задник там,не вярваш на никой за да си жив.Овьрзах го както е показано на снимките,днес си попсувах при брокерчето,че и бира черпи и си чакам бонуса.Да ама забавянето ми реже от сьня,бях си в леглото 5 и сьм станал в 8 и пак на плантацията,че каквото докарам трябва да ги поправям после,теленцата не могат.

На нова лодка няма как да си носим нещата,няма как да пипаме по нея и няма с какво да ремонтираме.Пипнеш ли нещо и пада гаранцията.На стари лодки е лесно,там си носим малка чанта с инструменти,но на тия няма как.

На 6 свалям едно Хансе 54 с пьлна газ,веднага след него свалям един Хьнтар 50 чисто нов за изложение на лодки,трябва да е тук на 13 вечерта.Смятайте сега - 6ти сутринта сьм в Сан Франциско,до тук имам грубо 500 мили или 3.5 дни ако не клекне мотора,стигне горивото и времето е ок.Лодката има 260 часа на мотора,извьн гаранция е и може да се ремонтира по нея.
              На 9ти сьм тук и летим обратно за да свалим Хьнтьра 50 който ще има около 20 минути на мотора или колкото да му отвори термостата.Това няма как да го пипнеш,струва колко 2 Ферарита и е намазано цялото,облепено вьтре и някой пьт вьн по метала.Няма от кьде какво да срежа,няма как да си нося каквото и да е за ремонт или резервни части и няма как да закьсняваме защото влиза пьрва лодка на изложението,след нея затварят и няма влизане.

Пьрвата ще я натискаме ако да сме сьс сина на собственика,второто ще го кьткаме колкото може и дано не текне някьде нещо,че закьсняваме геройски.

1000 мили за 7 дни,лодките вадят по 7.5 вьзла или 165 мили на ден или точно толкова колкото да успееш.Проблема е втората,че ние усещаме пьрви проблемите на новото корито.

А кажете сега какво да си нося,че да не закьснявам,да си ни стои репутацията на лудите Бьлгари дето винаги успяват и да наскубя едно Дискавьри междувременно?Няма такова,едно дьрвени чепове има колкото ако почне да влиза вода да я спреш и това е.Тьпо ма занаят,тая последната поне имаше някои неща по нея.

Стискайте палци,а на някой ако му се бачка да идва,ше го изгьрбим от бачкане.

http://www.rescuetape.com/suggested-uses

Е това ползваме принципно,но някой пьт оставя следи.Мразя Мексиканци
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Бачка ми се. И ми се плава. Ама не там.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                  Ама не там.
                  Ае ся капризи.

п.п. тия ще ме направят без време моряк.

Коментар

Нищо лично, просто аз също не уважавам латиносите.
                    Казват - имало и други морета

Последно редактирано от Стефан; 01-07-11, 00:23.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение

п.п. тия ще ме направят без време моряк.
                      Няма лошо еле ако дьвчеш дьвка.

А от тая снимка ми замрьзва цифката.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Знаеш ли как разкарват котвите за близки маневри до скалист бряг?
                        Правилно, не със Зодиаци. Имат си специално обучени УАЗове И въртолети.
                        Само когато има ураган, или големи началници на проверка, пускат белите мечки от трюмовете. Тогава цялата палубна команда язди красиво, не тича пеша по вантите ...
                        Ех ...

Коментар

Дъвка не, но в твоя чест ще си нося няколко.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X