Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво вие мнението за Разградските бутала и сегменти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какво вие мнението за Разградските бутала и сегменти

Понеже имах доста работа и от утре започвам сглобяването на двигателя и ще пиша какви са резултатите.

Коментар

Слагал съм през годините на доста лади тези бутала и сегменти и никога не съм имал проблем . В по ново време за десетина години съм слагал на един английски перкинс на един голф дизел както и на мойта нива перфектни са.
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Ето няколко снимки на Буталата , но понеже имам доста друга работа неми остава време да започна да събирам двигателя.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0601.jpg
Прегледи:1
Размер:132.5 КБ
ID:5224368Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0600.jpg
Размер:123.6 КБ
ID:5224369Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0599.jpg
Размер:152.2 КБ
ID:5224370

Коментар

Количката вече е сглобена и за сега се държи прилично. остава дасе разработи и всичко дае напълно добре

Коментар

На мен ми предстои ремонт на паджерото и искам да сложа разградските бутала,но незнам от къде дa ги купя.Моля някой ако знае магазин да казва...
            VITARA 2.0I omega
            L200 3.0 V6

Коментар

Съдейки по опита на колеги москвичисти,комплектите ризи - бутала-сегменти са доста сполучливи,по добри от ,,едновремешните''.При тях има проблем с 1-ви компресионен сегмент,който ако не се лъжа е хромиран,което го прави по-твърд от ризата и с прав горен ръб,което води до трудно ,,слягане'' на групата и високо износване.В случая се слагат ,,едновремешни'' сегменти,с изоблен горен ръб,който щади ризата и при следващ ремонт ръба е по-малък,при грижи и никакъв.Това поне при Москвич 412/331 моторите.За западните предполагам няма да има подобни истории.Но по принцип не хвалят сегментите им,иначе за закупуване мисля ,че има нещо като заводски магазин,от който може да се пазарува,поне така ми е обяснявал един колега танкист от Разград.
              ето от мен каталог за продукцията
              http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a...3,35166,page=2
              Последно редактирано от medun412; 03-01-11, 13:23.

Коментар

При възможност избягвай да слагаш каквото и да е било от Разград,

ако уважаваш труда си разбирасе .

Коментар

Буталата са много добри слагам такива от 7 години без рекламация за разход на масло, много по добри са от турските аналози на мописан примерно.

Коментар

Това за разхода на масло все си мисля,че е заслуга на сегментите.А Мописан от 2 години е собственост на Мале.
                    В София продават вече Мопарт-китайски копия -ментета на Мописан. Идват от Турция ,но са далеч от истината.

Коментар

В Разград дали произвеждат сегменти за Хюндай пони 1.3? Dцил.=71мм. Височината на компресионните сегменти е 1.5 мм. Общата височина на масления е 4 мм. като е съставен от два пръстена по 0.5 мм. и дистанционен пръстен.
                      Ще съм благодарен да ме ориентирате за цената ако се произвеждат.

Коментар

Никой ли няма инфо за сегментите .

Коментар

Най добре се обади във завода в разград и ги попитай, Иначе аз съм доволен от продуктите им, за сега съм минал 4000 км и всичко е добре, пак и чувам че доста ги хвалят работели със японски машиши и май по техен лиценс .

Коментар

Първоначално публикуван от Искрен Преглед на мнение
                            Най добре се обади във завода в разград и ги попитай, Иначе аз съм доволен от продуктите им, за сега съм минал 4000 км и всичко е добре, пак и чувам че доста ги хвалят работели със японски машиши и май по техен лиценс .
                            Вече реших проблема - брат ми купи някакви от магазин за авточасти за корейски автомобили за 80 и няколко лева. Предстои проба на двигателя тези дни. И тогава ще видим...........

Коментар

Колеги , какво ви е мнението за сегменти NPR от магазин за авто части ми твърдят , че са немски, някой да ги е ползвал ?
                              Nissan Terrano R20 2.7TDI
                              Toyota RAV 4 2.2 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Botev Преглед на мнение
                                Колеги , какво ви е мнението за сегменти NPR от магазин за авто части ми твърдят , че са немски, някой да ги е ползвал ?
                                Да .... немски са:
                                http://www.npr-europe.com/28-1-Piston-rings.html

Колега беше монтирал техни части и .... не е ревал, а беше доста отдавна ....
                                Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X