Здравейте колеги предстои ме основен ремонт на фиатката и мисля даси взема бутала и сегменти от завод Дружба в разград? До колкото разбрах май работели с японски лиценс или нещо такова. За това искам дави попитам дали са добри буталата и сегментите им. благодаря предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво вие мнението за Разградските бутала и сегменти
Свий
X
-
От: Какво вие мнението за Разградските бутала и сегменти
2002 година имах доста рекламации за сегменти и се преориентирах към Прима-Полския колбеншмшдт както му викат тук и досега нямам една рекламация от Прима.
Препоръчвам ги на клиентите много по добри са като качество а са на почти същите цени.Но за съжаление Прима правят само сегменти.
Коментар
-
Разградските бутала ги изнасят за германия монтират ги на фолксваген по мнение на един приятел,който е доста запознат с тези бутала.Успех и дано попаднеш на качествени,от тези дето са износ.
Коментар
-
не ми се вярва в завода на фолксваген да изпозват български бутала,може да се продават като резервна част но да се монтират на нови автомобили ми изглежда нереално.Първоначално публикуван от techo1971 Преглед на мнениеРазградските бутала ги изнасят за германия монтират ги на фолксваген по мнение на един приятел,който е доста запознат с тези бутала.Успех и дано попаднеш на качествени,от тези дето са износ.0885719173-Красимир
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
надявам се да излязат сполучливи , все пак нали работели с японски машини
Коментар