Привет на съфорумците.Имам оферта от Тираджия за гръцка нафта интересувам вярно ли е газьол-промишлен които скапва двигателя.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гръцка нафта
Свий
X
-
От: Гръцка нафта
Първоначално публикуван от Сиси Преглед на мнениеПривет на съфорумците.Имам оферта от Тираджия за гръцка нафта интересувам се има ли лесен начин за нейното обезцветяване,че не ми се разправя с разни служби.
Купуваш си обикновенна перална машина от тези които са с казан и перка на дъното.
След това си доставяш бентонит и някакви филтри и цедки.
Пълниш пералната с нафта, сипваш и кило бентонит и пускаш 20 минути да върти.
После източваш сместа в казан, през цедка номер 1. Утаяваш 4-6 часа.
След това преточваш, в друг казан през цедка номер 2 -по ситна. Утаяваш.
И накрая казан номер 3 - цедка, утаяваш.
Нафтата е чиста, сипваш караш и си смърдиш
И така, докато жена ти, не те изгони, или гаджето не те зареже .
Също трябва да вземеш мерки пералната да не се взриви, но не си спомням вече, какви бяха.
И някакъв спирт се наливаше, и течен парафин също, но тези неща се установяват експериментално. На пералната също се сменя някакъв семеринг пластмасов, с фосфорен бронз, че го яде нафтата. Основните ремонти на колата, май се сгъстяват
Мои съученици го правеха номера, през социализма - съвсем успешно.
Аз само им се хилех отстрани.Последно редактирано от Nik Nikolov; 18-06-10, 11:51.Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))
Коментар
-
Първоначално публикуван от Сиси Преглед на мнениеПривет на съфорумците.Имам оферта от Тираджия за гръцка нафта интересувам се има ли лесен начин за нейното обезцветяване,че не ми се разправя с разни служби.Последно редактирано от Ясен; 18-06-10, 11:43.
Коментар
-
На мен пък ми е интересно , защо изобщо трябва да я обезцветяваш ? Нали ти е за лично ползване ? Не съм чувал някои да са го спрели и да му проверяват цвета на нафтата .По 2 литра са само млякото и сока !
WJ 4.7
Коментар
-
Ако става въпрос за "червена нафта" няма никакъв проблем за двигателя.Тя е по-евтина защото е само за селскостопански машини и е без акциз,за което гръцките власти строго следят за това.Глобите са много големи ако те хванат.Не вярвам и да му продадат такава някъде.Преди години карах камион и по пътя и на границата са ме спирали да бъркат в резервоара.Успех все пакSKI-DOO SUMMIT
Коментар
-
Първоначално публикуван от KRASSI Преглед на мнениеНе вярвам и да му продадат такава някъде.
Аз не бих си взел такава, но това е въпрос на принципи.LZ1DWW
Коментар
-
Първоначално публикуван от infineon Преглед на мнениеЧе то в България вече няма закон където да пише че е забранено нафта с какъвто и да е цвят в лична кола.
Коментар
-
Първоначално публикуван от infineon Преглед на мнениеЧе то в България вече няма закон където да пише че е забранено нафта с какъвто и да е цвят в лична кола.
Това беше едно време при комунизма с държавния бензин дето го бистреха в мазетата.
...това ако не съм го сънувал де.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеВсъщност, май и тук има. Май земеделските производители са освободени от акциз върху горивото, и предполагам слагат някакъв маркер на освободеното от акциз гориво.
...това ако не съм го сънувал де.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеИмат някакви облекчения и те им се дават (когато правителството е на кеф) в пари. Иначе, един от стълбовете на българският фиск е че НЯМА безакцизно и безддсейно течно гориво.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар