Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво мислите за "Универсален Модификатор +"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: До: Какво мислите за "Универсален Модификатор +"

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
    Щом тази Мото-гад е разработвана в БАН , трябва Стефан да е чувал, ако не е чувал, може да попита колеги, ако и те не са чували - бегай далече от нея !
    Без значение дали е чувал или не това си работи.
    Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

От: Какво мислите за "Универсален Модификатор +"

Здравейте!
      Въпреки,че темата е старичка аз ще попитам.Ако сложа графитен прах в маслото за двутактов двигател и го експлоатирам с него ще покаже ли някакъв положителен ефект или се заблуждавам напразно?
      Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от ludau Преглед на мнение
        Здравейте!
        Въпреки,че темата е старичка аз ще попитам.Ако сложа графитен прах в маслото за двутактов двигател и го експлоатирам с него ще покаже ли някакъв положителен ефект или се заблуждавам напразно?
        Поздрави!
        Ти какъв ефект очакваш?
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Ефекта,който очаквам е да има по-добро смазване на коляно-мотовилковата група на двигателя на моциклета ми-Иж Планета 3 .
          Поздрави!

Коментар

Ако имаше някаква вероятност да става така , със сигурност щеше да има на пазара два пъти по скъпи масла с графитни добавки. Ама аз не съм срещал такива. Има синтетични , ароматизирани даже има. Ама с графит - не съм чул. Колкото до ИЖ-ето едно време поради липса на средства и обща култура съм го карал включително с олио на баба от кухнята. Освен , че отзад намирисваше на пържени картофки друго не се случи ... :-)
            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Графитът няма никаква работа там. Бензинът ще разтваря и отмива маслото, а той ще се натрупва някъде и може да направи и беля. Въобще графитът няма работа при бързодвижещи се детайли.

Коментар

Мой познат преди година му бяха казали да слага графит в маслото на двигателя. Не зная колко е сложил ,но му светна лампата за маслото почти веднага, след около 10 мин. Мотора е Хонда,не зная кой модел е. Смени масления филтър и нещата се оправиха. Мнението ми е ,че графита задръства.
                Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X