Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разлята нафта - моля за съвет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Разлята нафта - моля за съвет

Не искам да те плаша Вени, ама няма да стате. На 12,07,2009 си сменях резервоара и ми се разсипа 7-8кила нафта. Прах мокета на пароструйка без да го свалям. Още мирише. При това мирише гадно и уморително.

.....и не ми разправяй колко е работата за да се извадят мокетите. Вадили сме еееееее.....
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Изпери го с гореща вода и домашен сапун - правят чудеса. Като войници перяхме бойните гащиризони първо с нафта, а после - със сапун, миризма не оставаше (много), а от зелени ставаха почти бели.
      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Вени ... със спрей за чистене на спирачки!
        Където беше омазано по колата при мен , пръскам с него и забравям. Пробвай (само гумите не ги пръскай, щото малко разяжда казват хората, ама аз като правя нещо по колата винаги си чистя ръцете винаги с такова .. и ми няма нищо!)
        Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
        Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
        Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Порових се из нета, има и по-евтини китайски или корейски озонатори:

http://www.tehnoshop.info/product/13...p-filtar-.html

http://911.bg/a2/ozonator-na-vyzduh-...32.offers.html
          [B][SIZE=2]
          [/SIZE][/B]

Коментар

Какви сте луди хора та нафтата мирише лиили носът ми е атрофиралИ какво лошо има от тая мирис аромат
            К мирной жизни не пригоден.
            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Вени разкажи какво направи с мокета ,отмириса ли се?

Коментар

След трикратно пране - още след втората ръка вече не излизаше никаква мръсотия - та след това юнашко пране, дето ме намразиха момците от автомивката, ефекта беше следния :
                при влизане в колата го няма вече тоя аромат, дето те блъсва в носа, но въпреки това мирише, по-точно миришеше.

Споделих с приятел, и той ми даде някакъв ароматизатор - в бутилка 0.5 л, с аромат на мента. Предупреди ме, че е адски силен , и аз капнах малко тук-там из купето и багажника..

това беше снощи..

Днес леката ми кола ухае....

още снощи - на нафта с мента;
                сутринта - на мента с нафта;
                на обед - МЕНТА!!!

Чудодейния флуид е с някакъв древен произход - намерен в избата, забравен преди 9 години, откраднат неизвестно откъде..

Обаче работи перфектно!!!

Исках да минат няколко дни, за да съм съвсем сигурен в положителния краен резултат, ама ми се струва, че мога да се похваля още сега.

Хваля се!!!
                Последно редактирано от Veni1; 01-04-10, 15:12.

Коментар

Вени повикай някой друг да каже дали мирише на нафта .Може да си свикнал с аромата
                  Dimitar Dyakov

Коментар

И аз опрах до това положение. Мокетът в служебната кола на брат ми си пийна няколко литра нафта.

Прането за момента не помага. Мръсно и мазно не остана, но мирише.
                    Аз не вярвам в чудеса!
                    Разчитам на тях!

Коментар

Преди десетина години ми се разля едно шише от минерална вода 10 литра в багажника на Рено 19 усетих я чак като нафтата ми стигна до краката на шофьорското място. Извадих мокета и го прах с обезмаслител Меглио и водоструйката няколко часа след което го метнах да седи на покрива на гаража там си преседя на слънце и дъжд 3-4 месеца и се отмириса.
                      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X