Първоначално публикуван от cnc82
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ОМВ като таксиметрова компания
Свий
X
-
Доста хора . И от там идва основния проблем когато ти си си изградил бизнеса честно без да лъжеш всяка такава дребна лъжа много те дразни . Специално ОМВ винаги в България са били на принципа на джойнт - венчъра . Може би в началото да са били директно управлявани от Австрия .
Последно редактирано от sek.1; 03-05-23, 07:07.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
-
Прав си, за съжаление тези които си служат с измами и дребни номерца преобладават у нас.
-
При нас е обратното . Брояча е настроен в + и винаги пуска поне двайсетина капачки повече в кашончето . Винаги е било така и преди като работехме в чувалчета по 8 000 и сега когато сме в кашони по 5 000 . Много пъти сме стигали до комични ситуации клиент да се обади да ни каже че не ни е точен брояча .
-
-
Преди около 5 години се учудих, че когато тръгнах да зареждам газ пак на ОМВ само че на бул. Рожен, помпата директно тръгваше от 20+ стотинки. Това беше при всяко пускане на помпата. Тогава вдигнах голям скандал и от ОМВ за "извинение" ми дадоха ваучер за 200 лева гориво. (извинението беше само за мене, щото направих скандал, за останалите К....)Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнениеОт много години ходя само и единствено на ОМВ, винаги само аз си зареждам джипа, ако има някакво значение сипвам винаги догоре и само от 100 октановия бензин, за толкова години не съм забелязал при вдигане на пистолета и преди пускане на помпата да е отчел каквото и да е различно от нули на екрана, .
Спрях да зареждам на ОМВ каквото и да било. Сега обаче се сетих, че нямам и винетка и това беше първото място от където можех да си взема гориво и винетка едновременно.
И пак налетях на къса клечка.
Не е интересно колко ще те ударят с "ТАКСА ДОБЪР ДЕН"! Горивата и без нея са достатъчно скъпи. Таксата се натрупва от всеки клиент, който зареди. Капка по капка - вир! И в края на месеца едни хубави пари се натрупват!
"С малки суми но редовно!" (Български спортен тотализатор). За да не усетиш как ти го вкарват бавно до сливиците....
И всеки път да се успокояваш "20 стотинки са .... Няма да ме съборят...."
- 2 likes
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар