Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Устройство за намагнитване на горивото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Устройство за намагнитване на горивото

Здравейте,колеги!
    През далечната 1994г си купих въпросния "магнетизатор" за
    40 герм.марки.В продължение на около 3год. този "уред" беше пробван на няколко автомобила, като всеки от тях измина по около 30000км.
    Резултатите бяха записвани по всички правила на статистиката,с цел
    обработка и сравнения.
    Оказа се че просто няма какво да се обработва и сравнява .
    Всички показатели-разход ,динамика,замърсяване на карбуратора,отраб. газове,мощност,максим. скорост и т.н.не отбелязаха НИКАКВА промяна.

Единствената промяна е че "олекнах" с 40 ДЕМ !...
    Сега просто ми смешно ,но тогава бях по млад и оптимистично настроен
    ПП
    "Магнетизатора " все още стои на на една Лада ,а Ладата все още работи -може би благодарение на него?
    Ако някой желае мога да му го подаря!

Коментар

Сакън, недей! Току-виж ладата спряла!

Коментар

Ти да си чувал някой, който се е набутал в пирамида да тича насам - натам и да разправя че мястото е пирамидално?)
        Шило в торба не стои, брато. И ако има дим - ще има и огън. Ако тая работа работеше, нямаше да е останал и един селски кладенец без две такива на помпата. Ма щом те кефи и не и тежи на колата - разбира се, що не. Макар че за тия 20 лева аз бих свършил нещо полезно. Не да храня мошенниците.

Коментар

Странно как вечното човешко желание -"да минем по-тънко"
          винаги предизвиква шарлатаните да ни прецакат "по-дебело" !!!,,
          Ама здраве да е!Така се трупа жизнен опит!

Коментар

Здравейте,

Вече мога и аз да споделя личен опит!
            Отдавна научих за подобни устройства, които се ползват за предпазване от натрупване на котлен камък. Някакви магнити се слагат на тръбите и става чудото. Исках да пробвам нещо такова, но цената беше висока. Когато можех да си ги позволя, неможах да намеря хората и т.н. После позабравих и скоро разбрах случайно как да се сдобия с такова "чудо". Първо исках да пробвам да разбера има ли начин да се измери обективно резултат. И така днес отидох на газанализатор и направих замерване преди и след. Хората бяха така добри да ме изтърпят Интересното беше, че колата показа много ниски стойности и апарата отчете "неправилно измерване". Служителите предположиха, че е така защото има катализатор и много системи за премахване на вредни емисии, а и двигателят е доста нов. Дали са прави - незнам. Във всеки случай двете измервания са направени на един и същи апарат и за сравнение на мен ми върши работа.
            Ето измерването преди "чудото":

И след поставянето му:

Субективните ми впечатления са за повече мощност в ниски и средни обороти, след като сложихме магнетизатора. Във високите обороти колата и без това си летеше, такаче немога да уловя разлика. Максималната скорост не съм я достигал преди, защото след 240км/ч ме хвана шубето да не гръмне някоя гума, такаче нямам впечатление дали се е увеличила. При разхода на гориво е рано да дам мнение дали е променен. Така или иначе двете замервания са направени в рамките на 5 мин. работа на място. По инструкции магнетизаторът ще даде пълен резултат след около 90 дни и около 1600км. пробег. Въпреки това, техниката отчете разлика! Такаче ще споделям мнение след време.
            Същото устройство сложих и на колата на баща ми, но тя е на около 6 месеца и няколко хиляди километра, такаче не съм я карал на газанализатор. Той като му казах, че е магнит, който няма да му прецака гаранцията и е добре за колата и каза "давай" Също каза, че върви повече, но само времето ще покаже...
            В къщи с водата е същата работа. Немога да дам никакъв резултат. Единственото, което мисля да направя е да сложа магнитите на тръбата само на една точка (например един душ). Така, можеби, ще видя по-точно резултат.
            Сега ми предстои пътуване, а и джипката е в сервиз, такаче след идната седмица и тя ще се обзаведе с "чудо"
            Иначе цялата работа е направена за бърз и лесен монтаж, без да се променя нищо.
            За въздуха изглежда така:

Това е за горивото:

Поздрави!

Коментар

Много са добри тези магнитизатори. Ако се комбинират и с едни наколенки които продавам аз, няма да има грешка. С помощта на моите наколенки никога няма да се изцапате докато си монтирате магнитите, пък ако друг ви ги монтира отзад може да ги ползвате и като налакътници. Ако пък използвате вълшебната добавка "Маги" горивото никога няма да свърши изненадващо в резервоара и винаги ще стигате до най-близката бензиностанция. Тази добавка увеличава калоричноста на горивото и съдържа така полезния витамин Ц с вкус на истински лимони .
              Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Докато четях темата ми просветна, тая тема е вредна и трябва да бъде изтрита незабавно! Сещате ли се какво ще стане ако я прочетат бензинджиите и сложат такива устройства по колонките? Ами то е ясно, ще им даде икономия. Зареждате 15 литра според показанията на колконката, а в резервоара само 10.
                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
                  Много са добри тези магнитизатори. Ако се комбинират и с едни наколенки които продавам аз, няма да има грешка. С помощта на моите наколенки никога няма да се изцапате докато си монтирате магнитите, пък ако друг ви ги монтира отзад може да ги ползвате и като налакътници. Ако пък използвате вълшебната добавка "Маги" горивото никога няма да свърши изненадващо в резервоара и винаги ще стигате до най-близката бензиностанция. Тази добавка увеличава калоричноста на горивото и съдържа така полезния витамин Ц с вкус на истински лимони .
                  +1000...

Успех на ентусиастите!Като откриете "топлата вода" побързайте да си направите поне чай от нея,защото ако чакате много ще изстине и ще пиете една "студена вода"....Като мен навремето !
                  Прочее,предложението за подарък "магнетизатор" все още е в сила...
                  За бога колеги, ползата от това "устройство" е само за продавача му....
                  Последно редактирано от nisanterano; 04-04-08, 22:24.

Коментар

Уважаеми колеги, Станко си е направил труда да ги монтира и съобщи резултати които са измерени и документирани. Колкото и да сте скептични и да сте уверени в своята правота все пак ще е добра идея да посочите къде е грешката и какви са основанията... а не просто да се шегувате. Моля ви отнасяйте се към труда на другите с уважение...
                    VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от nisanterano Преглед на мнение
                      +1000...

Успех на ентусиастите!Като откриете "топлата вода" побързайте да си направите поне чай от нея,защото ако чакате много ще изстине и ще пиете една "студена вода"....Като мен навремето !
                      Прочее,предложението за подарък "магнетизатор" все още е в сила...
                      За бога колеги, ползата от това "устройство" е само за продавача му....
                      Аз съм навитак да го пробвам на моя звяр. Ако още е валидно предложението , приемам го. Ще ти пусна данните си на лично. След като го покарам малко , ще пусна репорт.

Коментар

Тишо, да не забравиш да сложиш дебитомер на горивопровода. После 200км без устройството и двеста със. Газ-анализатори не ме интересуват.

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                          Тишо, да не забравиш да сложиш дебитомер на горивопровода. После 200км без устройството и двеста със. Газ-анализатори не ме интересуват.
                          Я ме светни какъв е този дебитомер и откъде да го взема?

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                            Уважаеми колеги, Станко си е направил труда да ги монтира и съобщи резултати които са измерени и документирани. Колкото и да сте скептични и да сте уверени в своята правота все пак ще е добра идея да посочите къде е грешката и какви са основанията... а не просто да се шегувате. Моля ви отнасяйте се към труда на другите с уважение...
                            Грешката г-н Петров е, че горивото в повечето случаи е минало покрай много повече и по-силни магнити (бензинова помпа) и тези едва ли биха променили нещо. Моя личен магнит от детските ми опити е монтиран на една + отверка. Поне някаква полезна работа да свърши.
                            От същите години е и тунинга с буркана с вода от където смуче карборатора. Ако някой го преоткрие и рекламира, да знае, че не действа.
                            Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Моля становището ми да не бъде разглеждано като за и против устройството. Въпросът бе в начина на дискусия... ОК, това което сте написали е така, вече в стойностите на магнитното поле не съм убеден кое точно колко е... Но бих желал да чуя коментар относно показанията на уреда?
                              VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                                Здравейте,

Ще съм благодарен, ако споделите нещо повече за този дебитомер (най-вече откъде може да се намери). Струва ми се, че това ще даде още едно обективно мнение, такаче съм готов да пробвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X