Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Устройство за намагнитване на горивото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Устройство за намагнитване на горивото

Ровера е пълен инжекцион.Сменен горивен филтър,рейката с инжекциите също е сваляна и почистена,ламбда сондата е замервана,няма отвори по пътя на изгорелите газове(всичко до катализатора,ауспух,гърне са нови) правена е диагностика на автомобила в бош.В момента ми гори приблизително 7.5л/100км градско.Нямам загуба на мощност от 0 до 100км/ч за 11 секунди ги правя някъде.
    [URL]http://www.lionshearts.com/[/URL]

Коментар

Аз пък ще си го купя и ще си го сложа.
      Аман от разбирачи дето непрекъснато говорят че видиш ли туй не могло да бъде така.
      Пък и говорим за скромна инвестиция.
      Преди време имаше един колега от форума, мисля че беше от Асеновград, дето беше пуснал тема за някаква китайска джаджа, дето се включва в контакта в къщи и пести ток.
      Изядохте го - това не било така, онова не било.
      Е да ма аз си го купих от него - последното, изпратих мой човек от Пловдив и го взе същия ден.
      И знаете ли кво - плащам сметки 15-18% по ниски на ток.
      Това е проверено, щото разходите в къщи си ги следя.
      А това че дадох некакви си там 20-30 лева съм го забравил отдавна.
      А джаджата си седи на контакта и работи за мен.
      Пък Вие тук си говорете колко това било невъзможно.
      Аз нямам претенции да съм разбирач, камо ли по всичко.
      Това което ще напиша пак обаче е, че ако някой ми каже че нещо има ефект съм склонен да му повярвам, особено ако не ми струва много.
      Така че аз ще го купя.
      Поздрави!
      VITARA, SAMURAI
      FIAT PANDA 4x4 CABRIO
      RENAULT ESPACE QUADRA
      ...и едно сивикче за града...

Коментар

Да повторя поканата за истинско измерване? И за магнитите, и за тока. Няма да отнеме много време и усилия, а въпросът ще бъде окончателно решен и ще допринесем за прогреса.

Коментар

А сега по темата.
          Фирмата в която работя продава възможно най добрите и най скъпи разходомери.
          Тест може да се организира.
          Но не мисля че на някой трябва да се доказва нещо.
          Това всеки си го решава сам.
          Поздрави!
          VITARA, SAMURAI
          FIAT PANDA 4x4 CABRIO
          RENAULT ESPACE QUADRA
          ...и едно сивикче за града...

Коментар

Първоначално публикуван от samuraj Преглед на мнение
            А сега по темата.
            Поздрави!
            Така, всеки сам, се обезсмисля Форумът като такъв. Бъди човек, дай да го направим, всички да ЗНАЯТ, а не да решават - не всички са компетентни да решат. Не трябва разходомер, само мерителен съд. Напиши, като пристигнат джаджите.

Коментар

Първоначално публикуван от samuraj Преглед на мнение
              А сега по темата.
              Поздрави!
              Колеги, темата е интересна и важна и бих желал да съдействам. Разполагам с апаратура за измерване разход на гориво и предаване на информация в реално време през GSM мрежата. Ще я предоставя безвъзмездно за да направим реални тестове.
              Подходяща е за товарни автомобили и строителни машини.
              За допълнителна информация ви предоставям и телефона си:
              0878 200 118 Димитър Димитров
              GPS системи https://www.easytracking.bg/
              Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

Коментар

Умряла работа, като им покажеш разграфен стъклен цилиндър и се смотават в кьошетата.

Виж, можем да тестваме уреда за измерване на разход, срещу мерителен съд. И това би било забавно.

Коментар

Takaa, уред се намери, това е чудесно. Сега, за да стане обективен тестът, трябва и стенд с валяци, на който да се качи колата/джипът и да се зададе еднакво натоварване при двете измервания - със и без намагнитване. Тая работа на поляната не става, условията и при двата теста трябва да са еднакви.

При това трябва да се кара с гориво не от резервоара, а от външен съд, като първо се кара без магнити, а след това с тях защото от обратното гориво се намагнитвало всичкото количество в резервоара/еталонния съд.

И чак тогава се пита за доброволец...

Коментар

Хм,хм...явно някои "открития" никога няма да спрат да се предлагат,и въртят през няколко години(като модата).При социализма тва намагнитване на горивото беше обладало автомобилистите(имам предвид у нас!),мина време,доказа се,че ефектът е нулев,и нещата замряха...кой-каквото продал(и спечелил)-продал!После се появиха вълшебните хапчета за икономия на гориво!Ама те се появяват и предлагат по-често,докато магнитите изостават...
                    Но,както предложи Ясен-нека се тестват-истината е на манежа!
                    Аз лично дори,и не помислям,че може да има ефект(и вреда,което не е малко!),но който желае да си закупи и монтира устройството,и да пише после.
                    П.С. Прави ми впечатление,че в развитите държави подобни "открития" не се рекламират-явно никой не смее да се ебава с потребителя,защото ще му излезе бая солено!
                    много автомати-слаби резултати!

Коментар

на практика предлагането никога не е спирало - само рекламата му е на приливи и отливи. Преди година срещнах устройство с подобни функции пуснато в продажба на бензиностанция ШЕЛ/Варна - нали уж пести гориво къде им е интереса да го продават!?! Наскоро като се ровех в АУКРО-то пак видях подобно нещо и четейки тая тема вече се убеждавам че всеки сам за себе си ще си вади изводи, но... преди това трябва да си го купи, щото никой освен kinex не сподели впечатления от употребата му, а всички се стремят да оспорят неговото... При първа възможност ще си закупя едно такова "чудо на техниката" и ще го тествам. Ако няма полза поне 50-ина човека ше са наясно и няма да се набутват и да спорят, но тогава ше се наложи пък аз да споря с kinex , пък ако ще и да е за спорта като се сдобия с чудото и започвам тестове - от сега се очертава голяма краста за начесване Като постигна някакви резултати ше пиша...
                      Пироните и чалга певиците си приличат по това, че ако не ги чукат, няма да пробият.
                      Пиронът, който стърчи за награда получава... чук, чук, чук!

Коментар

Колеги прави ли някой още експерименти?

Аз и мой приятел решихме да пробваме на наште коли!
                        Мойта - Панда 4х4 2006г бензин 1242 MPI
                        Неговата - Октавия 2007 бензин 1.6 FSI

Показал съм и схемата, по която ги поставихме! За няколко седмици каране, не само че не ни падна разхода ами като че ли се повиши. Всъщност за Октавията сме сигурни. При мен май не се промени но се спъна много колата, оборотите се държаха странно. Като ги махнах оборотите се нормализираха и колата си тръгна като преди.
                        Не смятам обаче, че това се дължи на промяна във въздуха и горивото от магнитите. По-скоро те повлияха някак си на електрониката.
                        Магнитите ги купихме от Прамиз - размерите са им 10/15/5мм със сила 2.7кг.

Та може да има и отрицателни резултати с магнити, макар и косвено.
                        Прикачени файлове
                        Panda Climbing 4x4 1,2MPI FIRE

Коментар

Първоначално публикуван от Danchojn Преглед на мнение
                          Колеги прави ли някой още експерименти?
                          Експерименти не, но аз си карам с това което съм описал доста по-нагоре вече втора година. Разход ме мързи да засичам, а и няма обективен начин за това. Паджерото си мърка доволно, но то и преди това го правеше...
                          Ако някой предложи начин на засичане с определено натоварване на валяци ще участвам. Иначе кръчмарски сметки не правя

Коментар

За всички, които се интересуват от още информация по темата, могат да прочетат мненията и опитите на колегите от „Форум за свободна енергия”
                            Последно редактирано от Ясен; 26-10-09, 09:06. Причина: ей, не се научиха да четат правилата тези хора...!
                            Jeep Grand Cherokee 5.2; GSM - 0892-757-619

Коментар

Първоначално публикуван от inyan Преглед на мнение
                              За всички, които се интересуват от още информация по темата, могат да прочетат мненията и опитите на колегите от „Форум за свободна енергия”
                              Четох, много четох ама не съм се регистрирал още за да попитам: на кого да оставя за преработка една жигула карбураторна, долу-горе изправна и да ми я върне горяща 2/100 бензин и H2O, щогто и на мен тази автотермия ми звучи много готино, дори прекалено, за да е истина.
                              Пак да се повторя и потретя: вярвам във всички стига то да бъде доказано при изпитания.
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                                Четох, много четох ама не съм се регистрирал още за да попитам: на кого да оставя за преработка една жигула карбураторна, долу-горе изправна и да ми я върне горяща 2/100 бензин и H2O, щогто и на мен тази автотермия ми звучи много готино, дори прекалено, за да е истина.
                                Пак да се повторя и потретя: вярвам във всички стига то да бъде доказано при изпитания.
                                Мда... Там са невероятни
                                "Пост на Gogo55:
                                ....атмосферата, тоест въздуха се състои от доста голям процент азот.
                                Азота, преминал през магнитно поле и при висока температура и налягане се превръща във водород и въглерод и като се прибави и кислорода от въздуха става точно въглеводородната смес, която ни трябва. ..."

Умрем от любопитство как един хим елемент се превръща в друг, без ядрена реакция???
                                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X