Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Устройство за намагнитване на горивото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Устройство за намагнитване на горивото

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Тебе да поканя на double-blind test?

Двоен, пък и сляп, пък и тест.... нещо не те разбирам. Ако искаш да го тестваш ела при мен ще ти го дам за някой и друг ден. Свалянето и качването му не е сложно.

Иначе телефона на вносителя е 0888214617 - Хари.
    LZ1VMH

Коментар

Влади, много отдавна патенти за вечен двигател не се разглеждат... от никоя научна институция по света... Устройствата за намагнитване на гориво са същото повярвай ми... Не споря с твоите усещания... те може да са верни, може би не..., може да се дължат на друго... но промяна в работата на който и да е двигател с вътрешно горене от устройство за намагнитване на горивото са невъзможни...
      VPetrov.photography

Коментар

И моето "устройство" си стои. Но дали има ефект не мога да кажа, защото няма обективен начин да се измери.
        Забелязвам обаче една грешка, когато говорим за устройството. Не може да става дума за намагнитване на горивото. Говорим са неговата магнитна обработка. Не може да се намагнити немагнитен материал. Както и не може да очакваш от семена, обработени с радиация да поникнат радиоактивни растения.

Коментар

Принципа е да го имам, а не да го нямам, все пак.
          LZ1VMH

Коментар

Скептичен съм към идеята. Според мен, печели само тьрговеца,ако остане жив да си похарчи парите.
            Последно редактирано от Ясен; 11-03-09, 22:48. Причина: силно редактирано, да е по-толерантно към другите участници

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
              Двоен, пък и сляп, пък и тест.... нещо не те разбирам. Ако искаш да го тестваш ела при мен ще ти го дам за някой и друг ден. Свалянето и качването му не е сложно.
              Иначе телефона на вносителя е 0888214617 - Хари.
              Двойно-сляп тест е, грубо казано, да го тестваш сам, без да знаеш в кой от вариантите си в момента. С измерителни прибори (GPS, мерителни колби, часовник).

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
              Влади, много отдавна патенти за вечен двигател не се разглеждат... от никоя научна институция по света... Устройствата за намагнитване на гориво са същото повярвай ми... Не споря с твоите усещания... те може да са верни, може би не..., може да се дължат на друго... но промяна в работата на който и да е двигател с вътрешно горене от устройство за намагнитване на горивото са невъзможни...
              Който обявява нещо за принципно невъзможно, малко стъпва встрани от Науката. Не казвам, че науката е най-добрия начин да си прекараш времето, просто не се връзват нещата в един абзац.

Да, аз зная за механизмите на човешката психика, достатъчно за да спомена думичките "двойносляп тест". Зная също така и механизма на повечето електромагнитни явления, намесени в случая (горенето също е електромагнитен процес). Много даже съм уверен, че магнитите за горивото са шарлатанство.

Но - да постъпим истински. Да тестваме.

Коментар

Един руски патент по темата. "Метод за намагнитване на немагнитни материали"

това е линка:

http://stg634.ifolder.ru/download/?1...otGiNWug%3D%3D

И малко от първа страница на патента.

(19) RU (11) 2123736 (13) C1
                (51) 6 Н 01 F 13/00, С 02 F 1/48

РОССИЙСКОЕ АГЕНТСТВО
                ПО ПАТЕНТАМ И ТОВАРНЫМ ЗНАКАМ
                (12) ОПИСАНИЕ ИЗОБРЕТЕНИЯ
                к патенту Российской Федерации

1
                (21) 5063754/09 (22) 30.09.92
                (46) 20.12.98 Бюл. №35
                (76) Шахпаронов Иван Михайлович
                (56) 1. Классен В.И. Омагничивание водных систем, издание II. М.: Химия, 1982, с. 19. 2. Авторское свидетельство СССР N 313778. МКИ С 02 В 9/00. 1969. 3. Авторское свидетельство СССР N 850154 МКМ С 02 F 1/48, 1979. 4. Авторское свидетельство СССР N 392024 МКИ С 02 F 1/48, 1971,
                (54) СПОСОБ НАМАГНИЧИВАНИЯ НЕ- МАГНИТНЫХ МАТЕРИАЛОВ
                2
                (57) Использование: в электротехнике, ме¬дицине, строительном деле, Сущность, изо¬бретения: материал облучают источником внешнего магнитного поля. Источник выпол-нен в виде системы токопроводяших полос, расположенных на диэлектрической подлож¬ке, свернутой в форме ленты Мебиуса. Проводящие полосы снабжены выходными клеммами. Время намагничивания обратно пропорционально произведению толщины намагничиваемого материала на удельный вес. 1 табл., 2 ил.
                R U 2 1 2 3 7 3 6 C1

Коментар

линкът не работи, резюмето на патента е хумористично.

Хора, научете се, че и за празен брътвеж се издава патент. Както и за доказано невъзможни неща. Има хиляди патенти за вечни двигатели, както и милиони патенти, чакащи неизмислени още технологии, за да станат използваеми.

Коментар

Ето целия документ.

Въпроса е принципен. Има патент. Можеха да му откажат. Значи има нещо.

Как успях да се усъмня? Вярно то тези патенти ги раздават ...
                    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Жечко Русчев Преглед на мнение
                      ... Можеха да му откажат...
                      Не могат. Не е работа на патентния институт да отказва глупости. Могат да откажат само нещо, което ВЕЧЕ е патентовано или нещо, което ВЕЧЕ се използва.

Коментар

Олелееее, прочетох го, пиша изпод масата!!!

Мани количеството правописни грешки, заради които в Русия МОЖЕ да ти откажат патент, но намесата на Мьобиус в електромагнетизма може да разклати и много здрави нерви. Човек може ей така да си пукне от смях... Ненененее, не е истина!

Коментар

Ясене .... алхимията никой не я е отменял ..... никога ....
                          Търсенето на камъка продължава .....
                          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Ама пък лентата на Мьобиус изглежда научно някак и придава финес
                            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Здравейте
                              Ето резултати от ползването на магнити.Ровер 14 годишен,1.4 16клапана,103коня.Незнам колко е горял преди модификацията.В студа ми гори 8.5 - 9л/100км градско и 6л/100км извънградско.Беше замерен на газоанализатор(производатво на фирмата в която работя и друг производство на BOSCH) преди и след модификацията.Автомобила има катализатор.
                              Стойности преди мода:
                              CO - 0.6% по книжка го дават 0.5%
                              CO2 - 14-15%
                              HC - 220ppm
                              Изминати са приблезително 1500км с магнитите и йонизатора преди следващото измерване.
                              Стойности след мода:
                              CO - 0.005%
                              CO2 - 15.15%
                              HC - 50ppm
                              O2 - 1.35%

И малко линкове за четене:

http://mazeto.net/index.php?topic=384.0
                              http://mazeto.net/index.php?topic=351.0

В една от темите съм писал и за резултата от ползването на магнити на старият ми автомобил, който е дизел(honda civic 2.0 tdi).Веднага след слагането на магнитите ми изчезна едно досадно предърпване на 1-ва скорост от 1200 - 1600 оборота.
                              [URL]http://www.lionshearts.com/[/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от Shraika Преглед на мнение
                                ...
                                Стойности преди мода:
                                CO - 0.6% по книжка го дават 0.5%
                                CO2 - 14-15%
                                HC - 220ppm
                                Изминати са приблезително 1500км с магнитите и йонизатора преди следващото измерване.
                                Стойности след мода:
                                CO - 0.005%
                                CO2 - 15.15%
                                HC - 50ppm
                                O2 - 1.35%
                                За другите наблюдения нищо не мога да кажа, но това, което си показал, е явен пример за частично запушен горивен жигльор за празен ход във второто измерване. Или еквивалентната повреда на инжекционен двигател.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X