Наистина съм бесен.Даже меко казано.Колата ми е на 23 000 км от фабрична модерация.Ужас.Днес направо съм бесен.И то щото съм заредил гориво и съм искал да си свърша работа в града.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Вече съм бесен.-12 градуса и резултата е..парафин вьв филтъра

Свий

X
- 

До: Вече съм бесен.-12 градуса и резултата е..парафин вьв филтъра
не се коси колега...така е с българските горива не е ясно кой кво слага вътре.
трябва често чистене на филтърчето или направо го махаш през зимата и сипване на разни уж подобряващи горивото добавки.
 - 

Ама до кога ще ме "цакат с топла бира бе?"Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнениене се коси колега...така е с българските горива не е ясно кой кво слага вътре.
трябва често чистене на филтърчето или направо го махаш през зимата и сипване на разни уж подобряващи горивото добавки.„Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“
Коментар
 - 

Свиквай. Или свикни да сипваш газ за горене. 5 към 1.......... примерно. и 10 към 1 може да работи, ама не е сигурно. И няма да повредиш нищо.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
 - 

другия вариант както ти писах по горе е зимата да караш без филтър само "чашката" да си седи,но трябва да я развиваш периодично ,защото може некоя смрад да иде в помпата ,което май не е добре

Коментар
 - 

Това е много "интересен" съвет. Може ли да разберем как "развиването на чашката" ще попречи на боклуци да стигнат до помпата ?!?Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнениедругия вариант както ти писах по горе е зимата да караш без филтър само "чашката" да си седи,но трябва да я развиваш периодично ,защото може некоя смрад да иде в помпата ,което май не е добре
Ние не сме неутрални!
Коментар
 - 

Ама що трябва да свиквам?Това означава да свиквам с това , че може да остана без чистачки,или някой да ми източи горивото,или да ми разбие колата и да вземе каквото си иска от нея.АЗ НЕ ИСКАМ ДА СВИКВАМ.Искам всеки да свикне, с това , че щом си е платил за "нещо"-значи си е купил точното това "нещо".И не трябва да зарежда бензин на дизелова кола. Или .Не трябва да яде само плодове а да ги меша 10 процента с месо..Да ама аз сьм си купил ПЛОДОВЕ.искам да ям плодове.Толкова ли МНОГО искам?Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеСвиквай. Или свикни да сипваш газ за горене. 5 към 1.......... примерно. и 10 към 1 може да работи, ама не е сигурно. И няма да повредиш нищо.„Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“
Коментар
 - 

"ЧАшка"..ама аз нямам "Чашка".При мене си е филтьр.От единия край е входа от другия -изхода.Сменен е преди 5 000 км.И семейството ми не го е еня за моите "чашки" в ситуацията на 40 км. от Плевен при температура -12 градуса показваща на компа.Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнениедругия вариант както ти писах по горе е зимата да караш без филтър само "чашката" да си седи,но трябва да я развиваш периодично ,защото може некоя смрад да иде в помпата ,което май не е добре
„Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“
Коментар
 - 

Не бре Пичага.Напротив.Искаме прекалено малко.Толкова малко..Колкото да повярваме че всичко което се пише е ВЯРНО...това много ли е? Да вярвам на това което е писано.АЗ не мисля че е много.ЗА сьжаление и ТО не е вярно.(((((Първоначално публикуван от hammer Преглед на мнениеЯвно искаме прекалено много
Последно редактирано от tiramisu; 30-12-08, 22:46.„Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“
Коментар
 - 

става въпрос за по старите коли,те имат една "чашка" през която минава нафтата и отива в помпата понеже боклуците за тежки се утаяват на дъното и периодично почистване помага.През лятото може да върнете цедката на място утре ще постна една снимка да не се чудите къде е тая чашка.Иначе тези с филтри май само газ за горене или спирт помагат /малко/.
Коментар
 - 

Колега.Писал сьм че колата ми е на 23 000 км. Дано да не си си помислил че карам ЮМЗ-63-та годинаПървоначално публикуван от sparow Преглед на мнениестава въпрос за по старите коли,те имат една "чашка" през която минава нафтата и отива в помпата понеже боклуците за тежки се утаяват на дъното и периодично почистване помага.През лятото може да върнете цедката на място утре ще постна една снимка да не се чудите къде е тая чашка.Иначе тези с филтри май само газ за горене или спирт помагат /малко/.„Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“
Коментар
 - 

да бе видях го това ,но неможе да няма някое филтърче преди този, имаме и Лагуна преди горивния филтър има такова с чашка и утайник може италянците които са били първи собственици да са я добавяли.но мисля че е фабрично и ,че повечето коли го имат.
Коментар
 - 

Тази сутрин в София е било - 14 и аз малко с притеснение поех към астрата-километрите са и близо 300 хил, но с едно подгряване си запали и тръгна.Горивото е от Еко и досега не съм имал проблеми.
Човек много трябва да внимава откъде сипва в тези времена.
подкрепям Тирамису и аз не искам да свиквам с тзи малоумни неща в нашата страна.
Коментар
 - 

Тук е момента да си призная , че пропуснах да кажа кьде сьм зареждал.Колегата Ясен ме подсети за този мой пропуск, за което безкрайно му благодаря , вьпреки че не зная дали вьобще има значение (щото знаем че нафтата днеска я има утре я няма).Бензиностанцията е ЛУКОИЛ-Плевен на изхода за София.„Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар