Наистина съм бесен.Даже меко казано.Колата ми е на 23 000 км от фабрична модерация.Ужас.Днес направо съм бесен.И то щото съм заредил гориво и съм искал да си свърша работа в града.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Вече съм бесен.-12 градуса и резултата е..парафин вьв филтъра
Свий
X
-
До: Вече съм бесен.-12 градуса и резултата е..парафин вьв филтъра
не се коси колега...така е с българските горива не е ясно кой кво слага вътре.
трябва често чистене на филтърчето или направо го махаш през зимата и сипване на разни уж подобряващи горивото добавки.
-
Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнениене се коси колега...така е с българските горива не е ясно кой кво слага вътре.
трябва често чистене на филтърчето или направо го махаш през зимата и сипване на разни уж подобряващи горивото добавки.„Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“
Коментар
-
Свиквай. Или свикни да сипваш газ за горене. 5 към 1.......... примерно. и 10 към 1 може да работи, ама не е сигурно. И няма да повредиш нищо.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
другия вариант както ти писах по горе е зимата да караш без филтър само "чашката" да си седи,но трябва да я развиваш периодично ,защото може некоя смрад да иде в помпата ,което май не е добре
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнениедругия вариант както ти писах по горе е зимата да караш без филтър само "чашката" да си седи,но трябва да я развиваш периодично ,защото може некоя смрад да иде в помпата ,което май не е добреНие не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеСвиквай. Или свикни да сипваш газ за горене. 5 към 1.......... примерно. и 10 към 1 може да работи, ама не е сигурно. И няма да повредиш нищо.„Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнениедругия вариант както ти писах по горе е зимата да караш без филтър само "чашката" да си седи,но трябва да я развиваш периодично ,защото може некоя смрад да иде в помпата ,което май не е добре„Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“
Коментар
-
Първоначално публикуван от hammer Преглед на мнениеЯвно искаме прекалено многоПоследно редактирано от tiramisu; 30-12-08, 21:46.„Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“
Коментар
-
става въпрос за по старите коли,те имат една "чашка" през която минава нафтата и отива в помпата понеже боклуците за тежки се утаяват на дъното и периодично почистване помага.През лятото може да върнете цедката на място утре ще постна една снимка да не се чудите къде е тая чашка.Иначе тези с филтри май само газ за горене или спирт помагат /малко/.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнениестава въпрос за по старите коли,те имат една "чашка" през която минава нафтата и отива в помпата понеже боклуците за тежки се утаяват на дъното и периодично почистване помага.През лятото може да върнете цедката на място утре ще постна една снимка да не се чудите къде е тая чашка.Иначе тези с филтри май само газ за горене или спирт помагат /малко/.„Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“
Коментар
-
да бе видях го това ,но неможе да няма някое филтърче преди този, имаме и Лагуна преди горивния филтър има такова с чашка и утайник може италянците които са били първи собственици да са я добавяли.но мисля че е фабрично и ,че повечето коли го имат.
Коментар
-
Тази сутрин в София е било - 14 и аз малко с притеснение поех към астрата-километрите са и близо 300 хил, но с едно подгряване си запали и тръгна.Горивото е от Еко и досега не съм имал проблеми.
Човек много трябва да внимава откъде сипва в тези времена.
подкрепям Тирамису и аз не искам да свиквам с тзи малоумни неща в нашата страна.
Коментар
-
Тук е момента да си призная , че пропуснах да кажа кьде сьм зареждал.Колегата Ясен ме подсети за този мой пропуск, за което безкрайно му благодаря , вьпреки че не зная дали вьобще има значение (щото знаем че нафтата днеска я има утре я няма).Бензиностанцията е ЛУКОИЛ-Плевен на изхода за София.„Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар