Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли търговец на масла от форума?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли търговец на масла от форума?

Здравейте,
    Имa ли търговец на масла от форума? Трябва ми Castrol Magnatec Diesel 10W40, 2х5л.
    До скоро си го купувах от немско по нета, но цените вече се изравниха. Бих се отнесъл с по-голямо доверие, ако е човек от нашата общност.
    LZ1AIV

От: Има ли търговец на масла от форума?

Може да погледнеш тази тема, ако не държиш на кастрол
    Масла на Quantum Petroleum

Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
    И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
    вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Аз знам за двама, ама дали работят с Кастрол, не знам cveta68 и Георги Крумов.
      Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Я си го купи пак от немско, че веднага ще усетиш разликата с булгарското

Коментар

Първоначално публикуван от mishkata_mp Преглед на мнение
          Я си го купи пак от немско, че веднага ще усетиш разликата с булгарското
          Много мъка има в тоя отговор друже...
          LZ1AIV

Коментар

Първоначално публикуван от asenv Преглед на мнение
            Много мъка има в тоя отговор друже...
            Проверено ли е или щото едното е от корекомa-знaчи е хубaво?
            Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Цените на маслата на Кастрол у нас варират чувствително, което навежда на съмнения, че евтиното е менте. Обратното съвсем не е успокоително - можеш да су купиш менте и за много пари, тогава си двойно пре**ан.
              Поинтересувах се кои фирми са официални дистрибутори на Кастрол.
              На сайта им http://www.castrol.com/en/home/bulgaria.html са посочени СЕК Любс.
              Писах им с въпрос дали търгуват на дребно и запитване за конкретно масло. Понеже не ми отговори никой, реших след някой и друг ден да звънна по телефона - никой не вдигна на нито един от двата телефона.
              След ден - два пак звъннах и отново никой не благоволи да вдигне телефона.
              Ядосах се и пуснах имейл директно до Кастрол с въпрос кой, защо и как така.
              Получих рапорт че мейла ми е прочетен от страна на Кастрол същата вечер.
              На другата сутрин в 09:00 телефона ми вече звънеше упорито от един от номерата, който така тъжно мълчаха, когато им звънях.
              Така се случи, че бях в среща в този момент и не можех да говоря.
              Получих веднага и имейл отговор от СЕК Любс, в който се извиниха за забавянето, обясниха ми че дистрибутират само на едро и ми подадоха списък с официални фирми партньори, за който любезно поблагодарих по-късно по телефона.
              Та... с две думи имам списък с официалните дистрибутори на Кастрол в България.
              Публикуването му тук ще е реклама, но ако някой се интересува ще го пусна на лично.
              Аз се свързах с фирмата, която ми беше най-наблизо и съм изключително доволен от отношението им.
              Георги Тонев

Коментар

@Vector прати ми списъка на пм :-)

Коментар

Ако ти е удобно пусни го и на мен, че в Габрово сме в дълбока драма...
                  Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Жорка, здравей! Моля пусни и на мен. Благодаря!
                    Георги Танев (0+)
                    Land Rover Discovery 1 300 TDi
                    Land Rover Club Bulgaria
                    0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Пуснете го списъка, ще е полезен.
                      LZ1AIV

Коментар

Жоро, ако не е много нахално, и аз бих искал да те помоля да ми изпратиш списъка на ЛС. Благодаря предварително!
                        Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                        Из "Златния телец"

Коментар

Ако може и на мен списъка Благодаря! Щото и аз така от две седмици съм във "филм".
                          ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от VECTOR Преглед на мнение
                            Цените на маслата на Кастрол у нас варират чувствително, което навежда на съмнения, че евтиното е менте....
                            Многократно съм купувал промишлени количества масла различни марки дистрибутори в България (да, различните продукти не винаги идват от едно място)...
                            Цените на стандартните синтетични масла са доста ниски.
                            Гледам една вярно старичка оферта за друга известна марка, ама цената на синтетиката стига до под 8лв с ДДС, а най-скъпото гледам едно супер-мупер 14лв с Мерцедески сертификати)...
                            Така, че цената не е съвсем определяща за качеството - маршрута на стоката е важен ...
                            Последно редактирано от slowtraveler; 11-02-16, 08:01.
                            Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                            Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Ако може и на мен да го пуснете,че аз карам с тази марка масло и да видя фирмата от която го взимам дали е сред тях.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X