Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За добавките

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: За добавките

То това му е работата,а и няма как да ти ги набута в карбовете ако имаш филтри преди тях.

Аз най-обичам на 4 тона нафта да речем да ми набият добавки точно преди трьгване,нафтата на 6 години,резервоарите на 40.Взимам си един кашон от пералня пьлен с филтри и карам.

Няма как да сложиш почистваща добавка и да не ти набие филтрите ако имаш лайна в резервоара.То или се слага редовно и с мярка за да ти подьржа гориво и горивна систерма чисти или ти мамата на филтрите после.

Вече ако искаш се слагат и подкачващи помпи преди или след / както и преди и след / помпата.........ма АЗ ако се сьмнявам в резервоара и колко е чист да сьм го надупил и почистил основно и почвам на ново.Тоя номер не играе на някои машини,4 тона нафта сега я мисля какво да я правя и няма как да я надупя.Рьгам добавка и кашоните с филтрите и газ за у нас.

Да ти имам проблема с 2 думи

с Иван горе пишем заедно.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

То филтри хубаво... ама от сузуки са решили, че на туй животнУ бензинов филтър му не трябва... даже и място не е предвидено за такова нещо... всичко е толкова нагъчкано, че филтър мога да поставя само някъде извън габарита с байпасен маркуч .

А за 4 тона резервоар можеш да хванеш двама по-тъмно зелени ( или мехиканци, или там каквото си имате в изобилие ) да влезат вътре и да го почистят... даже може и Майк Роу да го навиеш .... ама аз с моя резервоар 13 литра ( со все резервата ) и с формата на вдлъбната капка имам точно 4 сантиметра достъп под капачката и целият полезен обем отстрани, където даже и визуален достъп нямам.

Коментар

Моите са 5 - един основен и 4 странични,2 по 2 та не ми е лесно,на голям 4 тона бройката е лесно,мога телевозир Велико Тьрново да вкарам вьтре.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Както вече писах решил съм да слагам Xado. Посъветвайте ме къде може да ми измерят компресията на двигателя и да ми дадът компютърна разпечатка. Като мина пробега посочен от Xado пак ще направя замерване и стискайте палци всичко да е okay.

Коментар

Да споделя и моя опит с добавките:

* шум в скоростна кутия ръчна, бях решил така или иначе да я ремонтирам и просто с чиста проба научен интерес сложих добавка и платих едни грешни пари за смяна на масло.
            -опитната постановка е следната: ръчна кутия на алфа ромео 159 1,9 жтд, детска болест на модела.Първо сложих на СТР ефект никакъв, след това след консултация с немного грамотен представител на ХАДО/ май някъде и пазя кореспонденцията/ сложих добавка на хадо, изпълних предписанията и отново никакъв ефект.Проблема беше паднала циментация на лагерите, така ,че до тук с идеята за вълшебни добавки възстановяващи метал.Това е личен опит, без съмнение при всички останали вероятно добавките работят.

*добавки за дизел:
            -друтактово масло.........мека работа на двигателя, но не и хареса на колата.Дефектира ЕГР, запуши ДПФ .........
            - кастрол ТДА - не е лоша, малко по мека работа на двигателя като разход на гориво разлика не видях, в динамиката ......може би не мога да определя.
            - редекс за дизел........същото
            - не помня името на един цетан бустър от еко...........има ефект определено, но без да искам налях цялото кол./ за около 400 литра/ е един резервоар.
            - бардал - ползвах добавката 6 в 1 за почистване, определено трябва да се прави с филтри преди смяна, има много добър ефект/ поне при мен/
            - бардал БДЦ - карам с такава от 35 000 км. не мога еднозначно да твърдя че има ефект, но според мен липсата и се усеща.Слагам зимна доза и през лятото.Разхода на гориво който ми дава колата/ за 30 000 км приблизително/ е с 0,5 литра под заводския, ползвам някакво приложение fuel log което смята разход и дава статистика.
            - бардал дизел адикт и бардал цетан бустър имат по добър ефект, но за сметка на това и по висока цена.

зареждам гориво предимно от еко и лукоил...........те това е.
            Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
            GSM +359 895 236 182

А Rhf +

Коментар

Е не е Виагра,циментация на лагери не може да ти плесне пак.За другото сме на едно мнение,но както ти така и аз на стришена кола какво и да и сложа не се поправя сама,козата си иска пръч.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Аз обаче се отказах от добавки .. Оказа се, че след близо 2 години седене, в момента моторът работи точно така както в момента, когато го оставих . Само разходът не съм засекъл още, но и това ще стане.

Коментар

За да съм полезен на всички и да видим реални резултати преди да сложа добавка направих замервания в сервиз. Джипа е Патрол Y61 2.8tdi. Само на 5-ти цилиндър не можахме да премерим компресията заради издатина на алуминиевия капак на клапаните. Свали ли се капака няма да се оправя с течовете.
                  Показвам ви графики на компресията на цилиндрите.
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1431.JPG
Прегледи:1
Размер:65.2 КБ
ID:5669228Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1430.JPG
Прегледи:1
Размер:63.1 КБ
ID:5669229

След пробега определен от производителя на ревителизанта ще направя пак замервания и ще пусна резултата.

Коментар

На кой производител реметализант ползвахте,минете поне 300 км и тогава тествайте.
                    Последно редактирано от dodo_x; 29-06-15, 10:59.
                    Персонален поздрав за всички в народното събрание /Господ да ви убие,Аллах да ви вземе,Чумата да ви тръшне,Синовете ви зетьове да ви доведат.АМИН/

Коментар

Ревителизанта е на фирма Xado. По инструкцията която показвам на снимката пробега трябва да е най- малко 500км. За всеки случеи ще мина повече. Сега им разглеждам другите продукти и мисля да сложа в скоростната кутия и диференциалите. Нека да видим какво ще покаже първия продукт.
                      Последно редактирано от Ясен; 29-06-15, 13:22.

Коментар

На следващата рекламна картинка ще събираме такси.

Коментар

Ебаси, пак ли ???

"Чудеса не стават"
                          Йосиф Сталин
                          0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                          Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                          Суперскан България www.decbg.com
                          Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Ми явно пак. Пусто всички обичат безплатните пари.

Коментар

Тази компресия, не е ли на ръба на умиргането?

Коментар

Това е премерената компресия. Джипа се държи добре. Дават я от 24,5 до 30 атмосфери. Ама това 30 е малко ала бала. Казват, че на чисто нов двигател не са мерили 30.
                                Не очаквам чудеса, но съм по събрал информация и очаквам полужителен резултат. За да не мяза на реклама няма да споменавам имена на фирми. Това което знам е, че това е бивш руски военен завод и разработките са за армията. После украйнците са си ги пуснали за цивилни цели. Мои близък роднина ползва ревитализанти и други продукти и за оръжия, по- специално за износени цеви и резултатите са много над очакванията. Може да се пита Жеко на стрелибището в Слънчев бряг. В крайна сметка като направя крайните замервания ще разберем всички стават ли тия работи или не стават. В тоя форум сме за да сме си полезни иначе за какво щях да споделям тук. Това го правят много хора и аз съм почерпил доста информация от тук. Иначе всеки ще трябва да пробва всичко и да повтаря едни и същи грешки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X