Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мобил в Метро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мобил в Метро

Не съм против да се рекламират фирмите,които дистрибутират качествени продукти-само мое мнение.
    И за разлика от Тирамису,който се"вихри"(не само в тази тема) без да има лично впечатление,или някакви особенни знания аз заставам твърдо зад въпросното масло!И в момента съм с такова,и следващата ми смяна ще е с такова,а Тирамису...да си сипва,каквото иска!
    Мобил имат трима,или четирима вносители за България,но не защитавам някой специално.Има и по-качествени масла,разбира се,но като съотношение цена/качество това е без конкуренция!
    много автомати-слаби резултати!

Коментар

[QUOTE=mbenz;576327]Не съм против да се рекламират фирмите,които дистрибутират качествени продукти-само мое мнение.
      И за разлика от Тирамису,който се"вихри"(не само в тази тема) без да има лично впечатление,или някакви особенни знания аз заставам твърдо зад въпросното масло!И в момента съм с такова,и следващата ми смяна ще е с такова,а Тирамису...да си сипва,каквото иска!
      Мобил имат трима,или четирима вносители за България,но не защитавам някой специално.Има и по-качествени масла,разбира се,но като съотношение цена/качество това е без конкуренция![/QUOTE

Лично впечатление имам.Но колегиалността не ми позволява да го казвам.Пряко сьм свьрзан с масла.Колкото до "особенните "ми знания , не мисля че точно ти си човека който може да ми дава оценка какво знам и какво не.Колкото до "вихренето".О.к.Приемам го .Спирам да се вихря.Единственно ще чета твоите мнения за да се "образовам".Даже вече почнах
      „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

[quote=tiramisu;576355]
        Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
        Не съм против да се рекламират фирмите,които дистрибутират качествени продукти-само мое мнение.
        Мобил имат трима,или четирима вносители за България,но не защитавам някой специално.Има и по-качествени масла,разбира се,но като съотношение цена/качество това е без конкуренция![/QUOTE

Лично впечатление имам.Но колегиалността не ми позволява да го казвам.Пряко сьм свьрзан с масла.Колкото до "особенните "ми знания , не мисля че точно ти си човека който може да ми дава оценка какво знам и какво не.Колкото до "вихренето".О.к.Приемам го .Спирам да се вихря.Единственно ще чета твоите мнения за да се "образовам".Даже вече почнах
        И да си свързан с маслата какъв е проблемът да споделиш лични впечатления?!Кой те знае,или познава,или знае къде и какво работиш точно?Давай,че темата за маслата ми е слабост и,ако знаеш откога търся истински(ама истински!!!) специалист да ме просветли по въпроса?Е-познавам един-двама такива,но винаги ще се радвам да чуя нещо стойностно и полезно!
        Само да напомня,че личните ми и продължителни впечатления са от Мобил-Х 5/40,което е и с висока спецификация на Мерцедес-Бенц,а именно 229.3-229.5, по BMV e longlife.Никой производител на масла няма да си позволи да изпише спецификации на световни автомобилни производители без съгласието им(без да е тестван продукта),защото ще се видят принудени да "пуснат кепенците"!
        много автомати-слаби резултати!

Коментар

Маслата не са нещо, което може да се развива самостоятелно. Никой не измисля нови видове и гениални решения в тази област. Просто защото не е възможно това да стане самоцелно. Има нови двигатели, които поставят нови изисквания, и всички добри масларски производители се втурват да произвеждат масло от едни и същи базови масла и присадки.Българският пазар е свит, малък, но в същото време много конкурентен. Всички големи акули, а и много от малките, дори незнайни никому марки, са тук. Конкуренцията не винаги спазва добрите обноски и често има удари под кръста, както и мръсни номера. Битката за всяка таратайка по нашите улици е жестока. Някои търговци търсят продажба на всяка цена, дори с лъжи. Как да се ориентираме в тези условия? Принципът, посочен по-горе – че заводът производител на двигатели определя с какво масло ще работи дадения агрегат, е водещ. Тогава идват производителите на масло и казват: Ето това масло, произведено от нас, отговаря на изискванията, поставени от производителя на двигатели и отговаря на температурните стандарти. Естествено всяка реномирана фирма държи на доброто си име и произвежданите от нея масла винаги отговарят на поставените стандарти. За съжаление има и масла “менте”, които използват името на добре известни фирми.Интересното в случая е, че ментета почти винаги се правят на най-популярните марки, в който и да е бранш

Това е и причината да се ориентирам към производители на масла от Англия.Там ако не друго , то поне законите са им такива че хванат ли те да произвеждаш менте означава че никога през живота си няма да се занимаваш с производство.

Колкото до Мобил-а..Доволен сьм от произведения в Белгия, но от този произведен в Гьрция сьм адски недоволен. Но това май е друга бира
          „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X