Интересува ме по-фина ли, по-тънка ли грес. Някога съм купил, неясно каква, (не е в оригиналната опаковка) зелена прозрачна грес. Много е "нежна", но е останало много малко количество. Откъде да си купя? Като отида в магазин, продавачите питат за марка и "модел".
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тънка грес
Свий
X
-
От: Тънка грес
Относно цвета, едни приятели имат камионски сервиз, та те ползват само такава, зелена на цвят, за главините на камионите, а може би и за всичко останало, защото според тях, само тази грес работи там (при главините), но в момента не мога да се сетя за марката.Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеИнтересува ме по-фина ли, по-тънка ли грес. Някога съм купил, неясно каква, (не е в оригиналната опаковка) зелена прозрачна грес. Много е "нежна", но е останало много малко количество. Откъде да си купя? Като отида в магазин, продавачите питат за марка и "модел".
Ползвам различни видове греси и мазила, според нуждите.
За места където е необходима по-течлива смазка ползвам грес на спрей (последната ми беше на Wurt, ама взе, че свърши),
но след като я напръскаш почва да ври и след известно време става гъста и лепкава,
та не знам за какво ти трябва, но предполагам, че можеш и да си "произведеш" течлива като я разредиш с масло,
но пак зависи, колко спешно ти трябва, и за какво ти е необходима.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Не бъркайте марката на греста- в случая ЛИТОЛ, с гъстотата и (или вискозитета и).
По принцип последния се бележи с число EP 000, 00, 0, 1, 2, 3, 4.
EP 000 е практически течна грес.
EP 00 е полу течна- масово използвана в системите за централно смазване на камиони.
EP 2 си е горе долу този ЛИТОЛ,
EP 4 приближава по консистенция шипковия мармалад от казармата.
Божича сигурно говори за нещо от типа на EP 00.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Колега, до сега не знаех нищо за означението на вискозитета на греста.Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеНе бъркайте марката на греста- в случая ЛИТОЛ, с гъстотата и (или вискозитета и).
По принцип последния се бележи с число EP 000, 00, 0, 1, 2, 3, 4.
EP 000 е практически течна грес.
EP 00 е полу течна- масово използвана в системите за централно смазване на камиони.
EP 2 си е горе долу този ЛИТОЛ,
EP 4 приближава по консистенция шипковия мармалад от казармата.
Божича сигурно говори за нещо от типа на EP 00.
Благодаря за инфото !ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Точно така! Къде да я търся?Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеБожича сигурно говори за нещо от типа на EP 00.
За другите колеги - спрей не ми върши работа. Литол съм виждал само жигулската 24 и е много гъста. Няма да се ползва в автомобил, а трябва да е прозрачна за добър външен вид, че на много места се вижда - плъзгащи се части.Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
И спрейската върши работа. След празниците да се търсим и да видим за какво иде реч.Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеТочно така! Къде да я търся?
За другите колеги - спрей не ми върши работа. Литол съм виждал само жигулската 24 и е много гъста. Няма да се ползва в автомобил, а трябва да е прозрачна за добър външен вид, че на много места се вижда - плъзгащи се части.
Коментар
-
Ако искаш по подробна информация и препоръки е препоръчително да споделиш поне още малко за каква точно ти е нуждата . Препоръчвам да се обърнеш към представител на Вюрт имат смазки с всякъкви приложения . Ако искаш потърси сайта им и прочети .По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.
Коментар
-
За това Вюртската ти върши перфектна работа, а и спрея е бая като количество, та ще си го имаш и за доста други работи.Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение... трябва да е прозрачна за добър външен вид, че на много места се вижда - плъзгащи се части.
Вюрт имат магазин в Бизнес парка в Младост 4, който май ще ти е най-близо, а цената на спрея е 22-24 лв. по спомен.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Чак сега виждам темата, другата седмица я имаш, тънка, прозрачна, като белтък на прясно яйце.
90мл. - 2 лв.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар