Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Цветни и невидими маркери на горива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проверка от органите на МВР.Кога и как?

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Нищо подсъзнателно няма тука. Съвсем осъзнато се дразня.
    Ще се разболееш така бе човек.

Иначе си прав. Трябва да се докаже , че виновно го е ползвал за друго освен предвиденото в закона.
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

От: Проверка от органите на МВР.Кога и как?

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
      Ще се разболееш така бе човек.
      Дотук - 36 години в здраве, на което да завиди всеки връстник, във всеки момент. Близката семейна история показва здравна адекватност за поне двойно по-дълъг период. А ако нещо се оплеска - раздразнението ми от незнание обхваща и широки области от медицината.

Коментар

От: Цветни и невидими маркери на горива

Ами нафтата ако не е оцветена в цвят червен аз от къде да знам каква е ? Нито съм химик нито имам оборудването и задължението да проверявам какво ми продават . А и това че е червена също не значи че трябва да знам защо е такава .
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
          Ами нафтата ако не е оцветена в цвят червен аз от къде да знам каква е ? Нито съм химик нито имам оборудването и задължението да проверявам какво ми продават . А и това че е червена също не значи че трябва да знам защо е такава .
          Това разправяме и по-горе. Само за червена нафта няма да загазиш. Но хванат ли те, ще те разпитват.

Коментар

Така беше и със спина-едни си отживяха,други се отстрахуваха.
            А тези простотии се правят от името на всички ни.
            Даника
            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Добре де, товаря на пикапа маркирата нафта. Но ми свършва нафтата в пикапа. И си наливам от едната туба. Каква тежест на нарушението ще понеса. Това със свидетели.
              Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                Ами нафтата ако не е оцветена в цвят червен аз от къде да знам каква е? Нито съм химик нито имам оборудването и задължението да проверявам какво ми продават . А и това че е червена също не значи че трябва да знам защо е такава .
                Aко си потребител на гориво с боя и си налееш неоцветена, нямаш проблем. Имал си бол пари, купил си гориво с акциза в цената. Обратната ситуация е проблемна - когато имаш право само на безцветна, а намерят нещо боядисано.
                Добре де, товаря на пикапа маркирата нафта. Но ми свършва нафтата в пикапа. И си наливам от едната туба. Каква тежест на нарушението ще понеса. Това със свидетели.
                Закъсал или не - ще те глобят, предполагам според закона, в който се коментират митата и акцизите. За чужди държави пише, че мерят колко си налял и те глобяват например десет пъти цената на горивото. Или имаш възможността да се обадиш на данъчните и да кажеш, че по грешка си налял от цветното. После идват и ти го източват и ти го вземат без да те глобят. Но в Бг ръцете ни не са за операция и сами ще си я източим, щом ще е без пари.

Коментар

Ако има смисъл и някой му се занимава,може да е от полза сътрудничеството с
                  Наложителна есенна химия.

А тези простотии се правят от името на всички ни.
                  Даника
                  Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Ако не бяха темите във форума нямаше въобще да знам защо тая нафта се оцветява в червено . А какво става ако в резервоара ми има примерно адска смес от трансформаторно ; хидравлично ; отработено масла плюс да речем газ ; нафталин и препържено олио Все съставки за които също не е платен акциз .
                    Последно редактирано от sek.1; 02-10-12, 06:57.
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Станьо спокойно бе човек. Аз нали за това бдя. да не могат да ти пробутат цветна нафта без да знаеш. Вероятността да налетиш на такова от нормална бензиностанция е .... клоняща към нула. Иначе глобата за физическо лице е двойният акциз на заловеното количество но не по-малко от 500 лв. За първо нарушение. За ЮЛ е двойна. А за повторни нарушения още по две.
                      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Колеги, дайде 100 грама маркирана нафта да видим дали и какви радио маркери слагат
                        Ако някой е мерил ще ми е любопитно да видя, но не намерих нищо по този въпрос.

Коментар

2 тона имам под задника в момента ма как да ти пратя малко идея нямам.Червена като вино тинто.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                            2 тона имам под задника в момента ма как да ти пратя малко идея нямам.Червена като вино тинто.
                            Тя твоята не е интересна, ти няма как да пратиш и търговски количества.

Коментар

Аз от бои не разбирам нищо, но ако някой има нафта с радио маркери, може да даде малко да видим какво и в какви количества слагат.

Коментар

Първоначално публикуван от g.georgieff Преглед на мнение
                                Аз от бои не разбирам нищо, но ако някой има нафта с радио маркери, може да даде малко да видим какво и в какви количества слагат.
                                Слага се достатъчно и горе долу така , че да не си струва да се обезцветява - по-ефтино е с около 60 ст/л. от това на бензиностанцията, когато не е крадено. Друг е въпроса , че никой не се занимава с контрол на уличния трафик за сега .... а ако започне - ще се чуе.
                                0888932647

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X