Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Щуцери на двукамерен карбуратор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Щуцери на двукамерен карбуратор

Виноват

Проблема, както казва Ясен, беше отстранен и газовата регулирана както подобава.
    Вико да каже за разхода и мощноста.
    Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
    Drag Grand Canyon Daily
    Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
    LZ1JYM

Коментар

Колега, напиши малко повече как се държи на газ, аз съм с такъв карбуратор и мисля да направя нещо подобно. Само незнам дали да не сложа карбуратор от лада, че имам един такъв под ръка.
      Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
      http://www.facebook.com/JeepBG
      LZ1GGC

Коментар

Според мен с тези щуцери има много силно засмукване на газ. Трябва да затегнеш тройника докрай за стабилни ниски обороти. Мисля, че трябва да ги извадиш на нивото на стената на камерата и при нужда да се сменят с по малки на диаметър.
        ""Когато карбуратора работи само на първа клапа и няма разреждане във втора, двата маркуча от тройника са свързани, следователно потока от втора клапа до тройника става обратен и въздуха от там започва да обеднява сместа."" пробвай с някой клапан от серво.
        Най-безпроблемно е със обща смесителната плочка отгоре.Щуцерите нямат предимство при такова возило.

Коментар

Това с обратния клапан от сервото е лют майтап - налягането, при което той задейства е десетки пъти по-високо от работните в смесителя на АГУ. Обратният поток съществува само в някои случаи и проблемът се решава с къси маркучи след тройника.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X