Най сърдечно моля модераторите да изтрият постовете ми от днес явно са глупости за което съжалявам че си направих труда да ви напиша. Явно 25 годишния ми опит в тази сфера са глупости. По добре някакъв вчерашен писар да ви дава съвети и да му вярвате.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Газова уредба с "Директно впръскване"
Свий
X
-
Колега, в тия постове няма нищо конкретно и полезно за тия които търсят да си свършат работа. ... освен познанието, че не разбират.
Аз ако разбирах, нямаше да моля за информация.
Име на сервиз, човек, сайт, ...където ще свършат работа.
Цъ.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
- 3 likes
Коментар
-
А един линк към модел би свършил работа.И примерно линка да е към сайта на производителя,а не на локалния гараж дето го монтира.
Малко инфо що тва е най-якото би помогнало.
Пък после кои иска да рови...ще рови и ще намери.
Е за това си ебаха мамата тия форуми.
Или се обръща на търговия или тия дето знаят им е умръзнало да казват едно и също и никой да не ги слуша.
А тия дето не зная ама си мислят,че знаят всичко да го тръбят като кавалджия на циганска сватба.Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Коментар
-
Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнениеА един линк към модел би свършил работа........
Е за това си ебаха мамата тия форуми.
Или се обръща на търговия или тия дето знаят....
Хора които са карали сериозно извън пътя от години ги няма.
Сериозните дискусии отдавна са забравени.
Хората спряха да споделят опит. Всеки иска да го продава като ценна стока.
Вече няма приятели. Само познати (бегло).
Интересно, колко човека тук, сега знаят историята на УАЗа на Стефан или на село Мечка?
Вече не се помни времето в което учехме новите офроудъри безплатно. Когато се минаваха по 12км за 6 часа. Когато имаше само по 3-4 лебедки в групата и никой не взимаше пари за това, че е издърпал някого. Сега разходките са платени. Водача е на хонорар.
Баси.
Е за това умират форумите. Заедно с човещината. Заедно с морала, приятелството, достойнството.
Останаха само ПАРИТЕ.
Жал ми е за децата. Наследяват от нас един умрял свят. Морално, духовно и природно.
Иначе казано: Чалга.
Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
- 9 likes
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар