Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся добър газаджия работещ с части на клиента?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от miotech Преглед на мнение
    Бутилка съм си избрал полска на фирмата step, сонда на томасето.
    Това са посредствени неща които ги има (а в по-малките им ги носят веднага) във всеки читав газаджийски сервиз в София.

Казвам ти го за да не се притесняваш, щото е ясно, че живееш относително от скоро в София, а тук много рядко се циганее с хептен боклуци на висока цена, щото хората си взимат парите за работата без значение какво и на какво ще слагаш.
    Това в нормалните сервизи де, а не при някой импровизатор.
    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение

Това са посредствени неща които ги има (а в по-малките им ги носят веднага) във всеки читав газаджийски сервиз в София.

Казвам ти го за да не се притесняваш, щото е ясно, че живееш относително от скоро в София, а тук много рядко се циганее с хептен боклуци на висока цена, щото хората си взимат парите за работата без значение какво и на какво ще слагаш.
      Това в нормалните сервизи де, а не при някой импровизатор.
      От над 10г живея в София , масово сервизите който знам ползват турски или най вече български бутилки който ръждясват след 1г или са от супер тънка ламарина..... напротив имам 2 коли на газ
      и с 2те като съм ходил винаги слагат най - евтините маркучи който зимата изпускат газ и после се налага да търся познати и да правиме двойна работа и да ги сменяме с маркучи на continental Или някоя друга читава фирма .
      И понеже не ми се правят пак 2ни ,3ни работи търся читав газаджия ти знаеш ли такъв.

Коментар

• DBRS
        DBRS коментира
        Редактиране на коментар
        Евтините, нямам газова под 1000лв. Всичките изкараха безпроблемно над 150000км. (нула сменени маркучи,тръби или пък проблеми с течове)

От старата бутилка става чудесно барбекю. Иначе питай с София газ комерс, търси Киро. Имат всякакви бутилки, поне 30 вида на склад, узаконяват, разбират и работят добре. Дали ще е по-евтино не знам.

Коментар

а ресивър за компресорче за въздух става ли? от стара бутилка

Коментар

Тая газ на колата къде гори повече масло отколкото бензин ли?
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X