Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЪВЕТ ЗА ГАЗ ЗА GRAND CHEROKEE 5.2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: СЪВЕТ ЗА ГАЗ ЗА GRAND CHEROKEE 5.2

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Проста работа:

Поръчай си обикновена АГУ. Ако не ти хареса, ще спестиш за инжекционна АГУ. При смяната губиш само цената на изпарителя. Който газаджията, ако е добричък, ще продаде после за втора употреба.
    На мен ми казаха,че може да остане само бутилката-отстъпка100лв.
    Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

все едно, то останалото е 200лв.

Коментар

Благодаря ти много за мнението,даже намерих от един такъв"добричък" газаджия цяла уредба за 200лв,свалена е от същия Гранд,човекът я е сложил и за жалост е катастрофирал с джипа и сега я дава.Ще пробвам,няма да загубя нищо.

Коментар

Мисля че цената е добра,за поставяне ако ти искат още 200лв с настроиките и си бомба.
          КЪСМЕТ!!!

Коментар

Цената е повече от добра

Инак освен изпарителя, остават фира и ламбда емулатор, ламбда контролер, ТАП, ключето за прехвърляне, плочката и още няколко дреболии...

100 лв е прекалено малка отстъпка за конверсия от обикновено АГУ към ГИ, при все, че огромна част от монтажа е свършена - главно досадната... остава да се навърже ел. инсталацията (около 40 кабела), да се подмени изпарителя (вече е вързано подгряването му, тръбички, газов клапан), да се разпробият колекторите и да се натаманят нещата
            ПроС гАзар... 0883 353 299 Ивайло

Коментар

Първоначално публикуван от avia Преглед на мнение
              Благодаря ти много за мнението,даже намерих от един такъв"добричък" газаджия цяла уредба за 200лв,свалена е от същия Гранд,човекът я е сложил и за жалост е катастрофирал с джипа и сега я дава.Ще пробвам,няма да загубя нищо.
              Какво стана ? Сложи ли уредбата? Споделяй!?
              Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

Понеже го познавам момчето ще пиша вместо него ,че не е в БГ.Закарал го е да му сложат все пак газов инжекцион,но като разбера какъв е ще споделя.

Коментар

Колеги,днес говорих с avia и ме помоли в понеделник да отида да му взема джипа защото ще е готов а той няма да се върне.След като го разпитах ми каза нещо което мен ме стресна.Платил е 1050лв за ГИ,дотук супер...,но днес като е говорил с майстора и го е попитал защо му дава такава добра цена за ГИ,онзи му е казал,че компютъра е италиански Power Jet(днес след като попитах ми казаха,че е от южна италия-турция),но е за 4 цилиндъра.Казал му също че е направил още поне 5 такива Гранда(5.2 V и нямало проблем.Моля ви от негово име да кажете има ли такъв вариант и удачен ли е той.Няма ли да има недостиг на газ и да се спъне много.Благодаря Ви много!!!

Коментар

Точно с недостиг проблем едва ли ще възникне - това е въпрос на настройка. Има и други такива системи, цилиндрите се свързват по два към един клапан, също като при свещите в някои запалителни уредби.

Малко е калпазанско решението, но ако има стабилен празен ход - всичко е наред.

Коментар

Колеги,днес взех на avia джипа и трябва да кажа,че върви точно колкото на бензин.Направо не ми се вярваше,че ще стане.

Коментар

Първоначално публикуван от rende Преглед на мнение
                        Колеги,днес взех на avia джипа и трябва да кажа,че върви точно колкото на бензин.Направо не ми се вярваше,че ще стане.
                        Колега ще може ли малко по-вече подробности относно тази уредба,кой е извършил монтажа и къде.Евентуално телефон за връзка с Вас за подробности по телефона.Благодаря
                        Гранд Чероки 5.2 ZJ
                        Гранд Чероки 3.7 WK

Коментар

Днес реших да го пробвам от интерес,пътувах извънградско с джипа и се оказа,че разхода е 25/100 при положение,че не съм вдигал над120км ,а момчето каза,че му харчело15/100 бензин преди това.Утре каза да мина през газаджията да видя дали може да се регулира,а иначе върви много добре

Коментар

Първоначално публикуван от ddpetrov Преглед на мнение
                            Колега ще може ли малко по-вече подробности относно тази уредба,кой е извършил монтажа и къде.Евентуално телефон за връзка с Вас за подробности по телефона.Благодаря
                            Да,разбира се-Тел.0884205724

Коментар

Аз,все пак да попитам,не би ли трябвало да харчи колкото на бензин,нали е ГИ,ако ще му качи разхода с 10/100 къде му отива далаверата

Коментар

От едната разлика в калориите на газта и бензина е допустимо да харчи с 10% повече. Другото е от лукавия.

Отделна тема, способен ли е черокът 5.2 да харчи само 15/100 бензин. На мен това число ми изглежда малко съмнително.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X