Колеги моля ви за помощ искам да попитам по-знаещите от мен къде мога да сложа газова уредба, а не газов инжекцион защото в момента не мога да отделя 2000 лв? Карал съм Chevrolet 5.7 V8 280 коня, който нямаше никакъв проблем с обикновенната уредба,но сегашния собственик не може да ми каже къде е слагана защото е 4-ти по ред,нямаше обичайните пукания за които ми говорят всички газ-майстори.Знам че има изпарители до 180kw в която мощност влиза и моята джипка и си мисля че мога да мина и с обикновенна. Благодаря Ви предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
СЪВЕТ ЗА ГАЗ ЗА GRAND CHEROKEE 5.2
Свий
X
-
До: СЪВЕТ ЗА ГАЗ ЗА GRAND CHEROKEE 5.2
Това, което ви трябва, го могат всички газаджийски работилници. Пукането е признак за много небрежна работа и показва лош избор на майстор, а не на технология за газова конверсия.
Изпарители има даже и за по-големи мощности. Обикновено е добре да се използва изпарител с разумен резерв, а не на границата на мощността.
Нататък, да кажат газаджиите.
-
Аз също мисля така,щом има измислени за такава мощност изпарители,значи не би трябвало да е чак такъв проблем да се сложи и обикновенна газ-уредбаЯсно е че ще има разлика и е по-добре да е инжекцион,но и това мисля,че е вариант.Ако има газаджий да казват плюсове и минуси,че е интересна темата.
Успех!!!
Не мисля,че трябва да е проблем че е 8 цилиндровоПри кадърен маистор трябва да стане...ами преди да излязат газовите инжекциони нали само такива уредби се слагаха?!?
Последно редактирано от Ясен; 20-04-09, 07:31.
Коментар
-
Я дай малко подробности за машината, че такава джипка досега не съм правил
Кубатурата и цилиндрите ги разбрахме...
Коя е годината на производство?
С каква хранителна уредба е? (карбуратор, многоточков инжекцион)
Каква е мощността на двигателя?ПроС гАзар... 0883 353 299 Ивайло
Коментар
-
Съветът ми е: Събери си парички и си сложи инжекцион! 1800лв с монтаж,гаранция и т.н.Фирмата,не се сещам сега,някъде в Богров.
Аз съм с обикновенна газова ,мисля че разхода е повечко.Дизелов Jeep, не е Jeep.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Krelion Преглед на мнениеСъветът ми е: Събери си парички и си сложи инжекцион! 1800лв с монтаж,гаранция и т.н.Фирмата,не се сещам сега,някъде в Богров.
Аз съм с обикновенна газова ,мисля че разхода е повечко.
Коментар
-
Първоначално публикуван от rende Преглед на мнениеКолко повече?Дизелов Jeep, не е Jeep.
Коментар
-
Първоначално публикуван от avia Преглед на мнениеЕми незнам тогава...
Поръчай си обикновена АГУ. Ако не ти хареса, ще спестиш за инжекционна АГУ. При смяната губиш само цената на изпарителя. Който газаджията, ако е добричък, ще продаде после за втора употреба.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар