Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЗАТРУДНЕНО ПАЛЕНЕ НА ГАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ЗАТРУДНЕНО ПАЛЕНЕ НА ГАЗ

Първоначално публикуван от Кити Преглед на мнение
    Този път реших да не бързам и събрах много мнения.Пропуснах да пиша,че аз с закупих газовата уредба нова от магазина и си я монтирах в края на 2008 г.След като събрах различните мнения разговарях с техника,който ми я регулира.Той ме посъветва само да намаля разстоянието на свещите до 0.6 мм.Свалих ги и ги намалих от 0.8 на 0.6 мм.Колата запя и сега пали като часовник на половин оборот на бензин и газ,топла или студена.Проблема е бил много дребен.Съобщавам го за съвет към колегите.Техника ми обясни,че моята Нива е третата на която се е появил този проблем и самия той докато открие начин за отстраняване много се е мъчил,включително като е демонтирал изпарителите и ги е отварял.Обясни ми,че от практиката е научил,че на Нивата е необходимо разстоянието между електродите на свещите да е по малко и с опити е намерил подходящия размер.
    Препоръката за по-малко разстояние между електродите при употреба на газ я има във всички каталози на свещи. Иначе, диагнозата: слаби кабели откъм акумулатора.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X