Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WJ 4.7 V8 Газова уредба

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: WJ 4.7 V8 Газова уредба

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
    Поръчах си BSM и сега очаквам да я доставят и да я монтират на джипа. Относно доработките по двг. джипа така съм го купил и върху 212 KW са платени и налозите и за тази мощност плащам и данъка. Но не съм манияк, просто такъв джип намерих и закупих.
    Колега можеш ли да кажеш колко пари ти излезе ако не е тайна разбира се? Поздрави
    [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от kokolighta Преглед на мнение
      Колега можеш ли да кажеш колко пари ти излезе ако не е тайна разбира се? Поздрави
      При монтажният екип на производителите, за V6 паджеро излезна 1700 лв. с бутилка и монтаж...
      LZ1RED

Коментар

Koи се водят монтажния им екип?
        Софгаз, които са на борсите на Горубляне?
        ПроС гАзар... 0883 353 299 Ивайло

Коментар

Първоначално публикуван от The_Machine Преглед на мнение
          Koи се водят монтажния им екип?
          Софгаз, които са на борсите на Горубляне?
          не...
          хората за, които говоря бачкат в конструкторският екип на БСМ
          Краси - 0888207255
          LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от kokolighta Преглед на мнение
            Не е тайна, но днес я монтират и ако всичко е успешно ще платя и утре ще пиша.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

От днес на джипа ми е монтирана система Бардолини БСМ за 1800 лв. Джипа върви супер без да мога да намеря разлика между бензин и газ, само не знам какъв ще е разхода на газ.

Утре ще карам и засичам разход, ускорение и ще споделя.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Бутилката е на мястото на резервната гума, но малко повдига капака и трябва нещо да измисля, или ще сменям бутилката, или ще правя нов капак. Напълно заредена побра 32 лв. х 0,72лв. или около 44 лт. Изминал съм до сега около 40-45 км. и все още нивомера показва, че бутилката е почти пълна, но не знам дали изведнъж няма да падне на нулата.
                Тази сутрин превключи от газ на бензин след като изминах 4 км. от запалване на студен двг. и превключи при темп. на охл. течност м/у 65 и 70'C. а уж беше настроена да превключва на 40'C. За тези 4 км. климатроника духна топъл въздух и почти затопли купето, а още не беше вкл. на газ.
                Превключването от бензин на газ и обратно изобщо не се усеща по работата на двг. За сега усетих малка разлика само на пълна газ, но като чели и на бензин малко по-бавно започна да набира. Но може да не съм обективен. Като имам свободно време ще направя 3-4 старта от 0 до 100 км/h и ще пиша дали има разлика.

Коментар

Бутилката е на мястото на резервната гума, но малко повдига капака и трябва нещо да измисля, или ще сменям бутилката, или ще правя нов капак. Напълно заредена побра 32 лв. х 0,72лв. или около 44 лт. Изминал съм до сега около 40-45 км. и все още нивомера показва, че бутилката е почти пълна, но не знам дали изведнъж няма да падне на нулата.
                  Тази сутрин превключи от газ на бензин след като изминах 4 км. от запалване на студен двг. и превключи при темп. на охл. течност м/у 65 и 70'C. а уж беше настроена да превключва на 40'C. За тези 4 км. климатроника духна топъл въздух и почти затопли купето, а още не беше вкл. на газ.
                  Превключването от бензин на газ и обратно изобщо не се усеща по работата на двг. За сега усетих малка разлика само на пълна газ, но като чели и на бензин малко по-бавно започна да набира. Но може да не съм обективен. Като имам свободно време ще направя 3-4 старта от 0 до 100 км/h и ще пиша дали има разлика.
                  Колега,бихте ли ми казали колко време отне монтажа на уредбата?Поздрави
                  Гранд Чероки 5.2 ZJ
                  Гранд Чероки 3.7 WK

Коментар

Първоначално публикуван от ddpetrov Преглед на мнение
                    Колега,бихте ли ми казали колко време отне монтажа на уредбата?Поздрави
                    Джипа престоя в сервиз 2 дни и 1 нощ, но сигурно през това време не са монтирали постоянно.

Коментар

Джипа престоя в сервиз 2 дни и 1 нощ, но сигурно през това време не са монтирали постоянно.
                      Определено персонала трябва и да почива.От известно време и аз обмислям идеята за точно тази газов инжекцион на моя 5.2 ZJ и понеже не съм от София ме интересуваше колко време трябва да си отделя като престой за монтаж.Благодаря за инфото.
                      Гранд Чероки 5.2 ZJ
                      Гранд Чероки 3.7 WK

Коментар

Първоначално публикуван от ddpetrov Преглед на мнение
                        Определено персонала трябва и да почива.От известно време и аз обмислям идеята за точно тази газов инжекцион на моя 5.2 ZJ и понеже не съм от София ме интересуваше колко време трябва да си отделя като престой за монтаж.Благодаря за инфото.
                        И на моя джип е монтирана в провинцията. Даже не съм си и помислял да ходя до Сф.

Първи замервания: след като изминах 187 км. заредих 31,7лт. или като сметна се получава 16,9лт газ за 100 км., но може и реалният разход е по-голям т.к. за тези километри има 3-4 паления на студен двг по 3-4 км. всяко на бензин.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X