Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WJ 4.7 V8 Газова уредба

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: WJ 4.7 V8 Газова уредба

http://www.vialle.nl/home.html?L=1

http://emk-33.com/www/index.php?opti...=91&Itemid=129

http://carsoft.yoree.org/index.php?P...opic=72.msg214
    Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      ... В добавка са с компромисна ремонтопригодност и надеждност...
      VIALLE е една от най реномираните производители на LPG системи и тези с течна фракция са единствения правилен избор за газови инжекциони. Друг тип системи са компромис.

Коментар

Всички горивни системи са компромис от много фактори. Най-вече - бензиновите.

Важното е, в чии интерес е направен компромисът.

Коментар

Компромис не се прави в интерес на нещо, а против някакъв интерес.

В случая се прави компромис против качеството.

Може да се направи такова сравнение:
          #инжекцион с течна фракция = модерен бензинов инжекцион
          #инжекцион с газова фракция = карбуратор с електронно управление с обратна връзка (ламбда сонда).

Коментар

Ти явно си търговец или middle manager. Аз съм инженер. Няма да заговорим на един език, това е сигурно.

Коментар

От трите линка само този на Виале работи, но не мога да го разбера.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

В ЕМ-комплект-33 не ходи по никакъв повод, освен за гърнета.

Коментар

Не съм търговец, не съм и инжинер - аз съм монтьор. И какво толкова не ми разбираш на езика.

По никъкав начин не рекламирам тези фирми от линковете. Просто колегата искаше да прочете нещо за LPG с течна фракция и след справка с гугъл излязоха тези резултати.

Между другото линковете работят.

Гугъл също.

Коментар

Колега, по-добре не се занимавай с течната фаза - имат слаба поддръжка в БГ, имат помпа, която седи в бутилката и която струва около 500 Е, изкарва макс 50 000 км с хубава газ... нашата, пълна със стружки и нам си кви си гадории - по-малко...

Казвам ти го от гледна точка на газаджия
                    ПроС гАзар... 0883 353 299 Ивайло

Коментар

Всъщност не е точно така.За тази работа има филтри.Но е вярно,че подръжката на такъв клас "благинка" е доста трудна тук,в БГ.На уредбите с течна фракция проблем наистина е помпата в бутилката.Но това идва от замръзването.Не издържа на циркулацията.Това е.А е скъпа...И специялно при Виале,в нея има и управление.И то скъпо...
                      Иначе аз съм карал няколко коли от една и съща марка и един и същ модел.На почти еднакви километри.И на бензин,и на газов инжекцион с изпарена газ и с Виале.При последното вървежа на колата беше значително по-голям.Все едно още 2-300 кубика има мотора...А разхода е смешен.Но нямат представителство вече у нас.Най-близкото е в Чехия...
                      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Колега, Аз съм чувал страхотни отзиви за Ловато.

Около театър софия има едни сервизи където работят много добри професионалисти. Ако искаш и ако няма да се сметне като реклама мога да ги питам за телефон и да им се обадиш.
                        Т5
                        Crossrunner

Коментар

Първоначално публикуван от The_Machine Преглед на мнение
                          Колега, по-добре не се занимавай с течната фаза - имат слаба поддръжка в БГ,

Не се занимавам с течна фаза-не съм газаджия, а на личния си автомобил (но все пак е на 22 години с механична инжекция K-JETRONIK и може да удари в земята 2/3 от новите коли) имам обикновенно газово LOVATO от което съм безкраино доволен. А за слабата подръжка - ами то тогава да се връщаме към еднокамерните карбуратори и чукче с наковалня за които по младите колеги четат само от wikipedia. А това, че една технология е скъпа не означава, че е лоша. Всяко добро ново нещо е скъпо - спомнете си за първите cd плеари, ABS-системи, инжекциони и т.н. Но въпреки цената си се доказаха на пазара. Не може само заради по ниската цена да се връщаме поколения технически разработки назад. За тези който нямат средства - да не се мъчат да ловят с трици маимуни. Колегата пуснал темата пише, че е пипал главата, колектора, електрониката- мераклия е. Обяснете му кое е най добро, не най евтино.

Коментар

Поръчах си BSM и сега очаквам да я доставят и да я монтират на джипа. Относно доработките по двг. джипа така съм го купил и върху 212 KW са платени и налозите и за тази мощност плащам и данъка. Но не съм манияк, просто такъв джип намерих и закупих.
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Абсолютно съм съгласен с теб, но когато чакаш примерно за помпата 1 месец доставка или повече и през това време се возиш на бензин... икономията от газта започва да се губи

Имаш ли на идея за какъв период и преход се избива инжекцион на Виале, за който ми обявиха доставна цена 3000 Е, а трябва да си сложа и пари за монтажа, нали се сещаш... нещата отиват дявол на магаре
                              ПроС гАзар... 0883 353 299 Ивайло

Коментар

Първоначално публикуван от The_Machine Преглед на мнение
                                Абсолютно съм съгласен с теб, но когато чакаш примерно за помпата 1 месец доставка или повече и през това време се возиш на бензин... икономията от газта започва да се губи

Имаш ли на идея за какъв период и преход се избива инжекцион на Виале, за който ми обявиха доставна цена 3000 Е, а трябва да си сложа и пари за монтажа, нали се сещаш... нещата отиват дявол на магаре
                                За ТАХI става.В големите фирми въртят оклоло 200 хил. км на година...
                                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X