Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Реален тест на бутилки?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Реален тест на бутилки?

Първоначално публикуван от VladimCho Преглед на мнение
    1. Изгарям от голям мерак да си проверя бутилката, защото знам, какво ще се случи при недай си боже инцидент с това налягане! Къде, къде и пак къде?
    2. Масовите проверки на газови уредби при ГТП (ПТП е друго) се извършват по документи и един чичак размахва газ анализатор около бутилката и изпарителя. Ако ми кажеш, къде тестват РЕАЛНО бутилките, а не взимат едни кинти за подпис и печат ще те почерпя.
    3. Без коментар.
    Да поразмахаме пръст е национална черта. В помощ би бил, ако ми посочиш Мястото, където да тествам РЕАЛНО бутилката и получа Валиден Документ за това! Благодаря, другото е излишен спам!
    В СОФИЯ на бул.Бъкстон,преди околовръсното отляво,само че трябва да се свали

Коментар

Първоначално публикуван от scorpius 65 Преглед на мнение
      .... извършват точно и единствено в пунктовете за ПТП.....
      Якооооо!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от mario6 Преглед на мнение
        В СОФИЯ на бул.Бъкстон,преди околовръсното отляво,само че трябва да се свали
        Т.е. пак нещо не е, както трябва... За да се свали трябва да дам пари на газаджии, не че аз не мога да я изпразня и разкача, но не е регламентирано някак да пипам там После я нося на тия момци за тест. Доставям им я и сигурно трябва да си я сваля от колата демек да ходя с някой приятел щото не съм Рамбо да вдигна 100кг. След това по обратния ред плюс кинти за закачането обратно...
        Еми докато няма адекватно измислено място ще се оправям, както мога и ако трябва по кривия, или незаконния начин.
        Иначе ти благодаря за инфромацията, не съм настроен криво към теб, а към системата!
        ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Така и така сте подкарали темата за тест на бутилки, да питам и аз за моята битова.

Взех бутилката от Топливо през 2004 г. Оставих им 40 лв капаро, дадоха ми някаква ползвана, сравнително чиста и неолющена.
          Днес свърши газта и се замислих, че не е тествана от 12 години при мен. Дали има смисъл да давам бутилката за тест. Това е табелката:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0821.JPG
Прегледи:1
Размер:655.9 КБ
ID:5729109

Колко струва един тест на бутилка? За колко време го правят? Защото като ида и се върна два пъти до другия край на града и като платя теста, май ще съм дал парите за половин нова бутилка. А в Топливо дали ги тестват наистина, че да върна старата и да везма друга. Дори си пазя бележката за депозита, но не знам дали ще ми върнат парите.

Някой има ли отзиви за новите български бутилки?
          Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Пий една студена, ГАЗирана вода за депозита.
            Иди в която и да е газаджийница, тръшни старата бутилка, те ще ти тръшнат една друга, плащаш съдържимото, и поживо-поздраво.

Ако не гръмне - черпиш.
            Ако гръмне - черпи някой непострадал.

Тука е така!!!

Коментар

Като ги върнеш, ако им е дошъл ред, ги тестват. Не знам някой (освен мен) да е връщал там бутилка и да си е вземал депозита - за 40лв си е изгодно да си "купиш" бутилка.

Коментар

Значи и аз ще пробвам, може и да ми върнат парите. Нова бутилка е 60 лв. Ще взема една, поне да я знам кога е произведена. Тази сигурно е над 20 годишна.

Само да видя къде има Топливо за битова газ. Тази я взимах от Рогошко шосе, но преди година не работеха вече.
                Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Просто я смени с пълна. Ще ти дадат тествана.

Коментар

Т.е. пак нещо не е, както трябва... За да се свали трябва да дам пари на газаджии, не че аз не мога да я изпразня и разкача, но не е регламентирано някак да пипам там После я нося на тия момци за тест. Доставям им я и сигурно трябва да си я сваля от колата демек да ходя с някой приятел щото не съм Рамбо да вдигна 100кг. След това по обратния ред плюс кинти за закачането обратно...
                    Еми докато няма адекватно измислено място ще се оправям, както мога и ако трябва по кривия, или незаконния начин.
                    Иначе ти благодаря за инфромацията, не съм настроен криво към теб, а към системата!
                    Поне преди 5г. беше така ,а и аз му зададох същия въпрос

Коментар

Трудно ще направят хидравличен тест в багажника ти. Аз имам една туристическа, купувана от поляците на морето през 198х година. Още я ползвам.

Коментар

Първоначално публикуван от dragozow Преглед на мнение
                        Трудно ще направят хидравличен тест в багажника ти. Аз имам една туристическа, купувана от поляците на морето през 198х година. Още я ползвам.
                        Не става въпрос, за това а за липсата на комплексна услуга!
                        ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

И аз още си ползвам руските 5 литрови дето ги донесох от съюза през 1988 година .
                          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D1%80%D0...8009_at.5.html
                            Най- вероятно пише защо не може в колата или в къщи, или поне и документ да издадат.
                            А тези простотии се правят от името на всички ни.
                            Даника
                            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Трудно ще направят хидравличен тест в багажника ти.
                              Всъщност няма никакъв проблем да се направи хидравличен тест в багажника. Стига да има достъп да се извади сондата и да му се занимава на някого. И да си е направил няколко фланеца с различни ъгли на тръбите.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                Всъщност няма никакъв проблем да се направи хидравличен тест в багажника. ...
                                А какво би станало, ако някоя бутилка не издържи теста, както си е в багажника? Тогава някой Вадимчо да не вземе да псува системата, че му нанесла щети на колата?
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X