Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вектра А 1.6 i обикновенно газово проблем

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    От: Вектра А 1.6 i обикновенно газово проблем

    Че какво му е на Ловато-то, не държи празен ход ли? Ако не му е изгнил задния капак и бронзовата игла е здрава няма причина за брак. Аз точно обратната смяна направих заради кекавите пластмасови колена за водата на турските. Ако все пак вземеш турски, избягвай Волтран- предаде ме ненадейно, а беше почти нов(на 5000км)

    Коментар


    • #17
      От: Вектра А 1.6 i обикновенно газово проблем

      Просто не невъзможно да се направи настройка на това газово. Диагностиката ми показва..бедна - богата смес'. Само това, никаква друга грешка. Всичко по колата е наред. Кабели, свещи абсолютно всичко. И най - интересното е, че когато тръгна от нас - всичко е наред. На първият или вторият светофар започва да притриса, и на следващият вече проблема го няма. Държи се абсолютно нормално. След време, да кажем вечерта започва от ново да тресе. И сама се оправя. Къде може да е проблема. Както казах няма видим проблеми по газовото. Просто тези обороти ще ме побъркат. Пак повтарям може и два дена да е супер колата. След това започва да прекъсва и пак след час, може и след ден се оправя отново от самосебе си....Идеи ?

      Коментар


      • #18
        От: Вектра А 1.6 i обикновенно газово проблем

        На бензин също ли не държи празен ход ? На 1,8 моно успявам да докарам стабилен ПХ и сравнително стехиометрична смес само когато двигателя смуче въздух от малкия отвор под възд.филтър; големия е запушен

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X