Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Киа-та не пали на газ от раз, защо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Киа-та не пали на газ от раз, защо?

Кабела като излезе от ламбдата върви някъде отдолу. Ще трябва да се качва на канал, да видя къде мога да го "хвана". Разбрах, че тука един газаджия имал анализатор, и ще я карам при него, да видим какво ще направи...

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
      Кабела като излезе от ламбдата върви някъде отдолу. Ще трябва да се качва на канал, да видя къде мога да го "хвана". Разбрах, че тука един газаджия имал анализатор, и ще я карам при него, да видим какво ще направи...
      При настроиката съм счупил иглата. Някакви идеи как да я извадя

Коментар

Коя игла?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Коя игла?
          На баипаса явно съм по стехнал повече

Коментар

Та както казах по-нагоре маи съм прекалил с настройката и сам стегнал малко повече игления винт на баипаса, иглата се е счупила. Изваждането и доколкото разбрах е почти невъзможно, затова май ще се минава на варианта - смяна на изпарител.

Та сега чуденето ми е, да взема нещо марково Ловато, БРЦ втора ръка, или да взема нещо от турските аналози. Ако взимам втора ръка ловато, поне мембрани имам...
            А иначе като гледам турските аналози, на ловато не пръв поглед не се вижда никаква разлика

Та кои вариант е за предпочитане?
            Прикачени файлове

Коментар

Някои да има мнение по въпроса с изпарителите?

Коментар

Аз миналата година разкарах стария BRC изпарител, че нещо ме дразнеше и си купих, монтирах и регулирах сам нов турски Mimgaz.
                До тук - за повече от година експлоатация, мога да кажа, че съм много доволен от новия.
                Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Благодаря! Най-вероятно ще ти последвам примера
                  Щеше да ми е изключително интересно ако някои компетентно обясни, каква точно е разликата примерно между mimgas и lovato. И от къде идва двойната цена на lovato.
                  По това което, четох, ги внася един търговец(ловато къде се прави не е много ясно) но пък много газаджии твърдят, че ако вземеш предната плочна на която пише lovato и я сложиш на mimzas, няма да разбереш кое какво е...

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
                    Ще я оправя няма страшно
                    Или ще я сменя с някои дизел... Коли колкото искаш...
                    Много добро решение!

Коментар

Мимгаз, Волтран и поне още една турска марка за която не се сещам са лицензни на Ловато. Нормално е да не се различават радикално. Ловато си заслужава парите, според мен - заради дребните детайли и по-качествената гума. Ама то зависи и колко очакваш да се занимаваш с колата.

BRC са малко по-капризни за настройка, но и по-качествено изработени от Ловато и копията му.

Коментар

Ако само гумата му е проблема, определено си струва турското копие. Както разпрявях на един познат, сега карам с ловато и БГ мембрана. После ще карм с турски и оригинална мембрана

Коментар

Разликата между Ловато и Мимгаз и т.н. турски копия е разхода на гориво след като го монтираш. Ако с Ловато ти дава разход 8, с турските разхода е поне 10л/100. Това ми сочи практиката с такива турцизми и повече не бих си купил такъв. Предпочитам да си взема един ловато на старо, да му сменя мембраните с оригинални и да го ползвам 150 000 - 200 000км.

Коментар

Първоначално публикуван от ceko45 Преглед на мнение
                            Разликата между Ловато и Мимгаз и т.н. турски копия е разхода на гориво след като го монтираш. Ако с Ловато ти дава разход 8, с турските разхода е поне 10л/100. Това ми сочи практиката с такива турцизми и повече не бих си купил такъв. Предпочитам да си взема един ловато на старо, да му сменя мембраните с оригинални и да го ползвам 150 000 - 200 000км.
                            Ловатото ми даваше 11-12 извън града. Взех мимгаз, тези дни ще го монтирам да видим. Дано не си прав за разхода

Коментар

При мен разхода след смяната от BRC на Mimgaz остана без промяна.
                              Смятам, че е въпрос на настройки, а не на марка изпарител.
                              Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X