Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Български инжекцион (газов)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: БЪЛГАРСКИ ИНЖЕКЦИОН (ГАЗОВ)

Ако софтуера не е голям мога да ти дам едно FTP да не се занимаваме с еконта изпрати ми един тел . на krasi333@abv.bg да се чуем за кабела .
    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
      Ако софтуера не е голям мога да ти дам едно FTP да не се занимаваме с еконта изпрати ми един тел . на krasi333@abv.bg да се чуем за кабела .
      изпратил съм ти номер на пощата,софтуера е около 3 Мб
      БЕНЗИН НЕ!!!ГАЗ ВЪВ КРЪВТА!!!

Коментар

Днес отидох в сервиза на Старгаз в Пловдив , оказа се , че сместа е била богата и затова е придърпвала около 2000 оборота тези хора които са я сложили са твърдяли че това е защото е с други инжектори и не може да се оправи . Е явно са били доста далеч от истината ,а и не са си мръднали пръста да пробват , жалко че тази кола е изминала 50000 км давейки се . Момчето което я погледна веднага забеляза че е по-богата сместа проблема се реши за 5 мин и едно кръгче .
        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Здравейте , като стана въпрос за кабели за връзка с компютър по рано в темата , искам да споделя с вас ,че се принуждавам да си купя такъв кабел.След десетки настройки и ходенета по различни майстори , все нещо не е както трябва.Така стигам до извода , че ще трябва аз да се понауча да си настройвам БСМ газовия инжекцион сам ,просто иначе не става .
          Та да попитам колегата Ctefan от В.Т. ,дали офертата за такъв кабел е валидна още.Аз съм от Габрово и не ми е проблем да дойда до В. Търново.

Коментар

Забравих , E-maila ми е todor_d_marinov@hotmai.com.

Коментар

Понеже искам да монтирам газов инжекцион на леката ми кола (пежо 306) и виждам че има доста доволни от бсм, искам да попитам къде има добър сервиз и се предлага тази марка и съответно за колко пари

Коментар

Относно кабела за БСМ или Бардолини
                Схемата е елементарна за изработка с MAX232 и един стабилизатор.
                <тук имаше линк към форума на Ситроен, но такива неща са забранени>
                Тука я има схемата и аз си направих работещ кабел по нея.

ПС: Тея от БСМ да не им се напукат петите 200лв кабел
                Последно редактирано от Ясен; 18-08-09, 19:27. Причина: непозволен линк

Коментар

В тая връзка на някой да му се намира инфо за кабел и софтуеър за газ. инжекцион на Фобос ?
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                  http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

понеже вече съм с фобос
                    софтуера е безплатен на сайта им обаче кабела по спомени беше или 200лв или 100
                    за кабела май се оказа че е програмиран и изработването му е ужас

Коментар

То май софтуера на всички газови инжекциони е безплатен, но кабела има хардуерен ключ. Последното не ми е съвсем ясно и хакването му май е невъзможно с компютър и свален от някъде крак.
                      Мислех да пусна преди време тема с въпрос: - При условие, че газовата уредба е закупена и монтирана от официален представител, платено е ДДС, издадена е фактура и т.н. същият не е ли задължен да предостави и кабела?
                      Иначе на сайта на производителя софтуера е свободен за сваляне.
                      Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Аз имам за БСМ правен, ако някой знае какво иска да пипне точно...

Иначе ето какво видях при моите газаджии Додж Рам 5.7 V8....

Последно редактирано от BAlexandrov; 19-08-09, 08:25.
                        Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

От две години съм с БСМ инжекцион и съм доволен, разхода на газ е около 12-15% по-висок от този на бензин. Във вървенето усещам малка разлика само, когато натоварен и нагорнище.
                          Имам и един практически въпрос - при вакуум около 0,5Бара, колко трябва да е налягането след изпарителя? Питам, защото при неподходящо налягане, каквито и настройки да се правят, няма да се получи добро отношение "мощност\разход". Приемаме, че дюзите са с правилен диаметър. Който знае със сигурност нека да сподели следното:
                          1. Размер на дюзите(може моите да не са с правилния диаметър, но и препоръчителните от таблицата в моя случай със сигурност не са верни)
                          2. Налягане след изпарителя
                          Изходни данни: V8, 5000 куб, 222 KW, два вакуумни изпарителя Томасето, свързани паралелно. Инжекторите не помня какви са, но знам, че са бързодействащи.
                          Питам, за да знам дали може да се подобри нещо, като разхода е на последно място. Единият от критериите е, че не трябва да светва грешката на компа Р 0171 или Р 0174 (бедна смес).
                          Приятели не се печелят - губят се завинаги.
                          УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
                          Времето е ценно, само ако не бързаш.
                          0889623098

Коментар

Чарли е газаджията при който монтирах моята и видях Hemi-то. Мога да ти дам тел, да ти я види. В София, кв Триъгълника мисля че беше.

Коментар

ОК, дай някякъв телефон или e-mail за връзка.
                              Приятели не се печелят - губят се завинаги.
                              УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
                              Времето е ценно, само ако не бързаш.
                              0889623098

Коментар

0899803330

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X