Няма много информация в нета за газифициране на осмаци, а и доста се спекулира с цените, та рекох да пусна една тема. Спрял съм се на Фобос 1 за компютър, кабели и разни датчици. Рейки на Rail, модел Horizon. Обаче изпарител за над 240 има само един на пазара, Magic. Принципно бил супер, става до 250 кс ако му се пробие втори отвор, но нещо не ми допада. Някои слагат по 2 изпарителя, което аз не искам. Намерих Томасето /Антарктик/, като тук предлагат само до 240 кс, но модел за 380:

, което ще покрие моите 280 и KME Gold 360 кс:

КME-то е по-скъпо и не намирам много отзиви за него, но е с 2 изхода за изпарена фаза и някак повече ми допада. Томасето би следвало да работи с Фобос-а, нищо че е по-голямо, но за KME не знам. Хората от фобос не са много в час, трябва да говоря с монтажниците, щото мацката на телефона така и така тях пита за всичко. Ако някой може да сподели нещо за тези два изпарителя ще съм много благодарен.
Фобоса го избирам по ред прични, но най-вече за повечето настройки и гъвкавост, която позволява в сравнение с други, а и цената не е висока. Пък и да избЕра българското
. Доста от хората, които сами си слагат ГИ се спират баш на Фобос сякаш. Евро клапан съм си харесал на БРЦ. Реално в момента ме гложди чуденката дали механичен или електронен мазач за клапани да сложа и кой от двата изпарителя да избера. Също така ми се струва, че ми обягват някои подробности по монтажа. Например изпарителите са със вграден филтър, трябва ли да сложа на течната фаза преди изпарителя филтър или само след него, за изпарената при това положение? Също така трябва ли да има клапан след него?
За сега още подбирам чарколяците и се ограмотявам.
, което ще покрие моите 280 и KME Gold 360 кс:
КME-то е по-скъпо и не намирам много отзиви за него, но е с 2 изхода за изпарена фаза и някак повече ми допада. Томасето би следвало да работи с Фобос-а, нищо че е по-голямо, но за KME не знам. Хората от фобос не са много в час, трябва да говоря с монтажниците, щото мацката на телефона така и така тях пита за всичко. Ако някой може да сподели нещо за тези два изпарителя ще съм много благодарен.
Фобоса го избирам по ред прични, но най-вече за повечето настройки и гъвкавост, която позволява в сравнение с други, а и цената не е висока. Пък и да избЕра българското

За сега още подбирам чарколяците и се ограмотявам.
Коментар