Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АГУ на фронтера ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: АГУ на фронтера ???

Много просто можеш да разбереш дали има нужда от емулатор или не: Наличитето на лампа СЕ е само по себе си достатъчен довод да сложиш такъв, ако на модела изобщо не е предвидена самодиагностика спокойно можеш да минеш само с реле. При твоя случай явно е първия вариант. Освен това 30-40 лева са приемливи пари за човек който кара Фронтера все пак.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Абе явно ще се слага но ми се иска да чуя и мнението на Фанатик

Коментар

Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнение
        При полужение че Фанатик ме уверява, че няма нужда от емулатор и съм склонен да му се доверя за какво да го слагам емулатора, ако почне да прави номера разбира се че ще му сложа емулатор. То за някои хора и газовия инжекцион е на приемлива цена но ...
        Като запаля свети чека докато си събере информацията от ламбдата, преди да сложа релето за изключването и не светеше сега свети 30-40 секунди и загасва също загасва веднага ако мина на газ. При теб постоянно ли свети? ако да нещо не са вързали както трябва, инжекторите къде ги прекъснаха трябва веднага след буксата им от страната на мотора!
        При теб постоянно ли свети?
        no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнение
          Абе явно ще се слага но ми се иска да чуя и мнението на Фанатик
          Все пак, ако ще се налага да се преправя вече разрязаните кабели на инжекторите и изобщо връзването на цялата ел.система на газовата по-добре наистина да си сложиш емулатор ако вярно е 30-40 лв. Като ми я слагаха струваше 120 пък и не видях смисъл, но зависи майсторите как са я направили
          no signature no problems

Коментар

При мен светва в момента в който мина на газ и докато съм на газ свети постоянно иначе не съм обърнал внимание къде са прекъснати кабелите на инжекторите. Чудя се дали ще може да се видим някъде та да погледнеш как е направено.

Коментар

Нямаш проблеми, в софия си прдполагам? ще ти пиша тел. на ЛС да се разберем.
              no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
              X