Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газ бутилка във Фронтера къса база?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Газ бутилка във Фронтера къса база?

Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение
    Колеги съфорумци, карам Витара дълга база, багажника ми е приблизително същият размер, както на тази Фронтера, също и бутилката и разположението и. Обаче от известно време се замислям, какво би станало със седящия на задната седалка пред бутилката, при не дай Боже, удар отзад? Вярно, има рама и т.н., обаче направо ще му влезе в бъбреците. За сега съм забранил на детето да седи там, но проблема остава. Какво мислите по въпроса?
    Имаш само още една алтернатива - да разкараш задните седалки, да направиш колата двуместна и да сложиш бутилката на мястото на седалката... Така че ти си реши
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
      Ммм, всичко добре, ама не е ли малко нисичко капачката на зареждането?!! Не, че ще е фатално ако я отнесеш на някой бордюр, има клапани, ама ще е неприятно!!
      Колега няма такива бордюри, фронтерата е доста висока теглича е на око 35 см. от земята!
      no signature no problems

Коментар

преди малко премерих моя теглич е на 50 см. от земята.
        no signature no problems

Коментар

Като недостатък на капачката споделиха колеги от други форуми,че през зимата има опасност да замръзне ако хвърля там сняг... но не може хем хляб хем сирене

Коментар

А маркуча от бутилката до пълначката през ламарината на пода ли минава, ако можеш да направиш някоя снимка отдолу ще съм ти благодарен, че и мен ме чака същото упражнение.

Коментар

Аве хора, що си прецаквате и малкия багажник дето го имате???? Слагайте ги пущините ПОД колата!

Коментар

Севдо май не си изкачвал големи наклони с пикапа?
                аз лично през 2-3 седмици остъргвам зверски защитата на резервуара, предпочитам да дам 250 лв. за един топ-кейс отколкото да ми се разцепи бутилката някъде на майната си в село пирин дето безнинонстаниця има на 50 километра а газостанция на 70 (примерно)
                no signature no problems

Коментар

Мога да се хвана на бас, че е почти невъзможно да закачиш бутилката и на пикапа и на Гранда! Трябва да има нещо зверски стърчащо и моста някакси да мине през него. Чак тогава може и да задере, НО за да сцепиш бутилката трябва да имаш изключителни умения!!! Има една бракувана. Може да и я дам да видя как ще я сцепиш

Коментар

ела мини с гранда и с черокито по мотопистата да видиш как ще задере не ами направо ще си остане тук. Вярно че няма камъни а е само пръст но аз не мисля да си подбирам пътя да няма камъни да няма клони да няма трънки и бубулечки искам да си карам откъдето съм преценил, така че мисля че бутилката от долу не е решение за мен, както добре знаеш не съм бесен офроудъджия ама все пак сигурността ми е важна.

П.С. ти направи още 50 см. боди лифт и чакай да закачи някъде
                    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                      П.С. ти направи още 50 см. боди лифт и чакай да закачи някъде
                      Божко, братле, нали знаеш че много те обичам, ама кажи ми как става тоя номер с бодилифта на Гранда, щот на мен до ден днешен не ми е ясен...
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Аз знам че Севдо само на Шевито направи, виж ако е успял на гранда аз не знам той е доста способен може и да е успял питай него
                        no signature no problems

Коментар

Дима разбрах откъде си се подвел аз съм написал "черокито и гранда" а имах в предвид черокито и шевито ама той Севдо е виновен с тоя автопарк аз им загубих дирите
                          no signature no problems

Коментар

Карай, купон да става

Коментар

До: Газ бутилка във Фронтера къса база?

Здравейте.Предстои ми монтаж на АГУ на КБ 94 и бих искал да помоля за съвет, дали е възможно да се сложи бутилка/ки под купето а също и колко опасно е това!!! DISEM споменава за това по нагоре . Благодариа предварително.

Коментар

До: Газ бутилка във Фронтера къса база?

Първоначално публикуван от ripas Преглед на мнение
                                Здравейте.Предстои ми монтаж на АГУ на КБ 94 и бих искал да помоля за съвет, дали е възможно да се сложи бутилка/ки под купето а също и колко опасно е това!!! DISEM споменава за това по нагоре . Благодариа предварително.
                                само един съвет мога да ти дам "Слагай ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН" ако искаш да немаш проблеми и да не окуцееш на половина горе долу.. аз лично направих така с мойта и съм много доволен с 27 литра бутилка в багажника напълно достатъчна за 230-250 км пробег
                                0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X