Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С автомат върху лед

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: С автомат върху лед

Йордан Колев го написа точно!С подходящи гуми нямаш проблем днес и аз бях на вр."Бузлуджа" и "Фронтерката"вървеше като танк!И между другото ето за това има нужда да се познаваме на пътя!!!!!!!Ето ти два примерни варианта на гуми --- вече пробвани в сериозен сняг!
    Прикачени файлове

Коментар

Да,ама беемве-то не можахме да го издърпаме
      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
        Автомата няма никакво отношение към случката. Вземи си гуми за сняг и ще разбереш къде е бил проблема.
        С две думи обобщено проблемът ти не е в това,че блокират колелетата/защото те ще го правят и с най-правилните гуми/,а че след това колата ти се носи като шейна.Тоест с правилните гуми тя ще спира само на спирчка,и носенето насам натам и въртенето ще бъде сведено почети до нула.Или иначе казано трябва ти СЦЕПЛЕНИЕ.
        NISSAN FOREVER
        -----------------------------------------------------------------------------
        Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
          Автомата няма никакво отношение към случката. Вземи си гуми за сняг и ще разбереш къде е бил проблема.
          океи явно че и туи ще пробваме-ГУМИ???
          boko
          Jeeep---KIA
          https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
            колегааа ,гледам там имало и други джипове , в такъв случаи се връзват 2 или 3 джипа един след друг: да видиш тогава 500 коня как дърпат , и по таван дае ще излезе .
            boko
            Jeeep---KIA
            https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

Темата е "С автомат върху лед",не е виновен автоматика а гумите макар че то гуми за лед е силно казано.Карай внимателно и няма да имаш проблеми.
              Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
              Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
                И един полиспаст вероятно можело да свърши работа
                NISSAN FOREVER
                -----------------------------------------------------------------------------
                Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                  За гумите разбрах, че са ти гола вода. Обясни с какво те разочарова автоматика?
                  Да ама мен в друга тема горещо ме съветвате за дълбок сняг да си взема точно BF G A/T, а пък сега-гола вода...
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                    Йордан Колев го написа точно!С подходящи гуми нямаш проблем днес и аз бях на вр."Бузлуджа" и "Фронтерката"вървеше като танк!И между другото ето за това има нужда да се познаваме на пътя!!!!!!!Ето ти два примерни варианта на гуми --- вече пробвани в сериозен сняг!
                    Добре и аз търся гуми за дълбок и неутъпкан сняг. Кои са тези гуми, че от снимките не мога да ги разбера?
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                      Да ама мен в друга тема горещо ме съветвате за дълбок сняг да си взема точно BF G A/T, а пък сега-гола вода...
                      Проблемът е в дефиницията за дълбок сняг. Това върху често използваните пътища обикновено е утъпкан сняг и лед. Дълбокият сняг обикновено е в гората. Гумите дето стават за единия вид не стават за другия. Тъжно, но факт.
                      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение

Колега, прочети пак за какви гуми става въпрос:

То ясно чеи гумите неса за такъв път (бриджстон А/Т)
                        На Bridgestone и BF Goodrich общото им е, че започват с В.

Освен това, колегата е написал "замръзнало и лек снежец отгоре". Къде го видя дълбокия сняг? Изобщо, зимата на асфалта си е най-добре със зимни гуми. Пък като ти е дълбок снега - слагай вериги и мирясай!
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                          Колега, прочети пак за какви гуми става въпрос:

На Bridgestone и BF Goodrich общото им е, че започват с В.

Освен това, колегата е написал "замръзнало и лек снежец отгоре". Къде го видя дълбокия сняг? Изобщо, зимата на асфалта си е най-добре със зимни гуми. Пък като ти е дълбок снега - слагай вериги и мирясай!
                          Да моя е грешката видях си я, но снощи ми резнаха нета, че не можах да пиша.
                          Значи BF G A/T не са Bridgestone и вършат работа за сняг.
                          Благодаря за поправката.

Коментар

Да вметна, че и задното предаване не е като предното... Тази сутрин на заскрежения асвалт само за малко го забравих и задницата ми поигра хоро . А съм със зимни гуми .
                            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                              Да вметна, че и задното предаване не е като предното... Тази сутрин на заскрежения асвалт само за малко го забравих и задницата ми поигра хоро . А съм със зимни гуми .
                              Да, задното предаване е за професионалисти и хора обичащи да карат, другото е за Голфаджии ИМХО
                              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                                Да, задното предаване е за професионалисти и хора обичащи да карат, другото е за Голфаджии ИМХО
                                +10000
                                Three witches watch three Swatch watches.
                                Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X