Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Диагностика - зареждане на климатика

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Диагностика - зареждане на климатика

Сега земи прецакай на тъща си климатика и ще трябва да те евакуирам от България по спещност! Хахаха
    отиди на "търговски партнйори" и намери на Влади 33 телефон и адрес. И замъкни очиларката там. Ако те мързи да го търсиш /знам бе, и аз се губех като идиот/ обяви каса бира и тава кебапчета и ще те заведат /по слухове-там е една от явките на Форума.
    Май ви е жега гледам.... Хехехихихуху
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
      http://www.naasltd.com/Resources/Fil...ge%20chart.pdf

120 грама масло,а то е ISO 46 като на всеки Мерцедес,сьбира килце или 50 грама над 124ка фреон Р134А.Масло няма да пипам,само проба с фреон ми се прави за начало.

http://ab-climat.com/stati/norma.html
      Я .... пали тая кочина и ела да и го .... сложа!
      А, касата бира е от мене.
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Попотил сьм се и Ямбол ми е далече ма ще го имам в предвид на пьт за морето.Каса бира не знам,че зьбарката не ми дава да пия та се наливам от сутринта и после няма как да карам,крива нива.Тенкюююююю обаче

Днес ще пробвам с флакон / ако намеря де / и след седмица ако дьржи фреон ще го мисля.Флакони кьде продават някой да каже?Обикновен фреон,малко ми трябва да му цьцна вьтре за проба.

Брат никаква жега не е това,код сиросинкяво,а не се потя до поне 11, не е като в Панама или Гватемала или Коста Рика.......ти тече по задника и без климатик да ти залепват клепачите.Нещо се глезят май.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Тия флакони не са ли сасе маслото? А ако няма хич фреон - нама да се завърти компресора. При мене поне е така.

Коментар

По Щатско ги има комплект 3 флакона,един с масло и 2 фреон с маркуч за зареждане.Това за каубои с Шеви.Има и за по-културни пичове - там си има пистолет с манометьр,зареждаш на около 25 за да не прьснеш радиатора и при положение,че иска кило,а аз му вкарам един флакон само нищо му няма.Номера е да вдигне налягането за да отпусне клапана за ниското налягане,той дьржи умрял компресора и не му дава да включи ако системата е празна.

Едно време,7 години поне,си взей един с умрял климатик,не включваше компресора,заредихме го по нормалния начин с машината и още си бачка без да сьм го пипал от тогава.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
              .............................Флакони кьде продават някой да каже?Обикновен фреон,малко ми трябва да му цьцна вьтре за проба.

......................................................................

Пуснал съм ти лично!
              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Личното прието,Благодаря.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

За да не пускам теми излишно да ме прости колегата ще използвам тази ! Есента като взех добичето от подписа климатика си бачкаше перфектно , но пуста глава загубена цяла зима не съм го пускал , а знам ,че трябва да се пуска поне веднъж месечно за десетина минути та... сега неще въобще да включи ! Може ли да пуснете координати на ЛС на майстора в Княжево ! Преди 6 години си водих 124-ката при едни момчета в Горна баня точно под гарата и останах доволен от работата им. Дали работят още ? Гледам на много места са сложили табели , ама до колко разбират не се знае !
                  Благодаря предварително на всички отзовали се !

Коментар

Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнение
                    ...но пуста глава загубена цяла зима не съм го пускал , а знам ,че трябва да се пуска поне веднъж месечно за десетина минути та... сега неще въобще да включи !...
                    Не е лошо да се пуска, но не е задължително. Изобщо не робувай на тякива градски легенди. Ако е бил в ред, проблема ти не е в това че не си го пускал. Другаде е.

Ня моя му се беше разклабило едното съединение и всичко изфирясало от там. Стегнах, заредих и толкоз. От тогава си работи, нищо че последните 6 месеца беше паметник - сега пак си работи.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Благодаря за мнението !Проверих бушоните няма изгорял като го включа се чува щракване на реле , но компресора не включва . На външен вид по системата всичко е наред . В тази или друга тема в раздела четох , че ако е изфирясал фреона датчик не позволява включването на компресора . Абе требе си майстор да я види и провери и , ако няма ядове да я зареди ! Нямам представа кога и дали въобще е профилактирана системата и затова търся майстор в Югозападна София и разчитам на вашите препоръки ! Тук във форума похвалиха майстор в Княжево ,но къде точно работи не разбрах !

Коментар

Красна поляна, ако те устройва (зелената стралка): https://maps.google.com/maps?q=42.69...3&z=19&iwloc=A

Телефони нямам, обаче. И аз трябва да ходя тия дни за профилактика, ама да видим кога.

Там работи на колегата от форума Иван Горчев брат му.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Благодаря !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X