Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имам проблем с вентилатора.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Имам проблем с вентилатора.

Колеги ,купих електронно управление от Мерцедес В140-старата С класа чисто ново от и-бей.Колега от друг форум е направил същата замяна и при него всичко е ок.Днес монтирах електронното новото на моя вентилатор и проблема се реши.Има си всички степени,но на таблото ми светнаха две лампи SRS и още една за нивото на антифриза.Колата се кара постоянно и преди не са светили,но днес след замяната на регулатора се получи така ,че се отчита някаква грешка.Не виждам връзка между това ,което съм сменил и въпросните две грешки.Възможно ли е проблема да идва от спад на напрежението на акумолатора,тък като пробите бяха на изгасен двигател и чистят ли се грешките с разкачане на акумолатора или ще се ходи в сервиз?Благодаря предварително на отзовалите се колеги.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:срс.jpg
Прегледи:1
Размер:53.8 КБ
ID:5263018

Коментар

След малко каране с новото електронно управление на вентилатора забелязох и това-когато от бутон + на дисплея включа вентилатора,след около 2секунди изписва грешка /антифриз/и не работят нито чистачките нито мигачите от левия лост до волана.Когато изключа от ``-`` вентилатора грешката се чисти сама и мигачите и чистачките се сработват.Грешката SRS свети постоянно.

Коментар

Сега разговарях с други двама колеги,които са били със същите проблеми и след размяната не са имали неприятности като моите-при еднакви автомобили.В понеделник ще се ходи да се чистят грешки ,няма как.
        Последно редактирано от evelin d; 26-03-11, 18:12. Причина: Дописване.

Коментар

Ключ.

Коментар

Здравейте колеги , и на мен ми излезе същият проблем с мотора на парното . Ще трябва да си търся и аз регулатор , но моя е с таралежа както му казват . Моля за помощ ,от къде и как да се сдобия с такъв таралеж , аз съм от Пловдив а колата е W 210 компресор 2.0 2000 година. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Коментар

Здравейте колеги , и аз да помогна с този таралеж . Имах същия проблем . Взех от една морга за 80 лева втора употреба и всичко е ОК. Така те съветвам и ти да направиш...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X