Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нано защита на предно стъкло - тествано 1 година

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нано защита на предно стъкло - тествано 1 година

Аз съм ползвал това и съм доволен:

Turtle Wax Clear Vue Rain Repellent - препарат за почистване и полиране на стъклата, който отблъска вода, киша и сняг и не им позволява да се задържат на стъклото. Подходящ за всички външни стъклени повърхности, включително и в домакинството.

Начина на употреба е следния:
    Измийте и подсушете стъклото. Изсипете върху мека и чиста кърпа. Разнесете добре. Оставете да изсъхне и повторете. Напръскайте с вода и почистете до блясък използвайки домакинска хартия. Поддържайте нанасяйки на всеки 2 -3 седмици. В зависимост от големината на третираните стъклени повърхности една опаковка (300 мл) може да изкара и над 6 месеца. Цената е около 10лв. в магазините.
    Прикачени файлове

Коментар

Я ме светнете от къде мога да си купя това чудо, щото на джипките чистачките ми си вършат работата, но с визьора на шлема за мотоциклет си е сериозен проблем. Ако не друго, поне ще съм опитал...
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

В магазините за авточасти и автокозметика трябва да го има, бензиностанции...Продукта е на Turtle Wax.
        Относно шлема, и аз карам мотор и аз си мисля за същото, но шлема ми е скъпичък и не съм сигурен дали няма да прецакам визьора. Казват, че става но...Ако имах някоя стара каска, бих пробвал.Така, че внимавай!

Ако някой е пробвал препарата за визьор на шлема, нека сподели.

Коментар

Първоначално публикуван от walker Преглед на мнение
          ... Относно шлема, и аз карам мотор и аз си мисля за същото, но шлема ми е скъпичък и не съм сигурен дали няма да прецакам визьора. Казват, че става но...Ако имах някоя стара каска, бих пробвал.Така, че внимавай!

Ако някой е пробвал препарата за визьор на шлема, нека сподели.
          Ще прежаля еднин визьор... Лошото е, че различните визьори са от различни материали...

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
            Ще прежаля еднин визьор... Лошото е, че различните визьори са от различни материали...

Повечето са от поли ..... незнам си кой. Редно е ако няма органичен разтворител в препарата да не навреди .... ама знае ли човек. Иначе за визьора ползвам "специално" спрейче дето си му пише че е за това. Ама може пък от тази трънка да изскочи по-добро зайче. Споделяй опит!
            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
              ОК. Ще чакаме отзиви.

Коментар

От: Нано защита на предно стъкло - тествано 1 година

Колега giorgio, пробва ли вече препарата? Някакви отзиви?

Коментар

От: Нано защита на предно стъкло - тествано 1 година

Не, не съм... Проверих на няколко бензиностанции, но няма, дори не бяха чували...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X