Помагайте колеги с идеи,предложения и контакти с хора дистрибутори на помпи за кална вода. По скоро само за помпения блок.Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Центробежен помпен блок за кална вода.

Свий

X
- 

До: Центробежен понпен блок за кална вода.
Скоро земам една помпа/пожарникарска/ с голям дебит,руска май беше с 2цилиндров двутактов двигател,свързана със съединител или каре,помпения блок се отделя,затова я и земам.800литра/минута.
Ако върши работа ? ще се споразумееме,цяла сонда имам да плащам.
 - 

Има такава помпа и мисля че я продават евтино но не ми върши работа защото корпоса е алуминиев и калната вода го яде за отрицателно време.Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнениеАко колегата се откаже , аз проявявам интерес към тази помпа.
Моля пишете на Л.С.
Желателно е матеряла да е от чугун.

878161634
Коментар
 - 

До: Центробежен помпен блок за кална вода.
Виж тук www.marpex-agro.com . Имат помпи които, са за оборски тор и се използват в кравеферми, свинеферми и птицеферми.
Коментар
 - 

Колега,обади ми се да ти дам координати на човек,който се занимава само с помпи.Каза ми че имал 12 модела налични,само за кална вода.Той е дистрибутор на 3-4 фирми,и избора бил голям!088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
 - 

Благодаря ти колега но не ми вършат работа.Първоначално публикуван от Дио Преглед на мнениеВиж тук www.marpex-agro.com . Имат помпи които, са за оборски тор и се използват в кравеферми, свинеферми и птицеферми.
Ето снимки къде точно ще бъде монтиран блока.
Извинявам се за лошото качество.

Последно редактирано от NIKT DRILLING; 22-03-10, 23:27.878161634
Коментар
 - 

Ходих до човека има две малка и голяма но ДВГ са еднакви.Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнениеМоже ли координати ?
Помпата ме интересува, заедно със двигателя - дори.
Ето и снимки. Тази с червения резервоар е по голямата.878161634
Коментар
 - 

Колеги тази с червения резервоар може са ви докара на червено финансово положение.Запознати ли сте колко харчи на час??Тази помпа е напорна помпа има 100 метра воден стълб,не е подходяща за селскостопанска или промишлена употреба.Използвах такава помпа за пълнене на цистерна и ми идваше по-евтино да я напалня от чешмата от колкото с помпата от язовира.Мисля,че двигателят е 1100 кубика и разхода е около 5 литра на час а може и повече при по-голямо натоварване.Охлаждането е водно,чрез водата която помпи.Понякога докато я обезвъздушите може да прегрее защото докато не извади вода не може да се охлажда.0885719173-Красимир
Коментар
 - 

Двигатела на тея помпи е двутактов,и разхода е...чудовищен,а и не върши особена работа,гори много...Аз ще купя такава,и ще я куплирам с малък дизел.за градинска употреба...
А въпроса към колегата е,буталната не е ли по ефективна? и защо центробежна?
Коментар
 - 

Центробежната дава повече вода с малко мощност.Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнениеДвигатела на тея помпи е двутактов,и разхода е...чудовищен,а и не върши особена работа,гори много...Аз ще купя такава,и ще я куплирам с малък дизел.за градинска употреба...
А въпроса към колегата е,буталната не е ли по ефективна? и защо центробежна?
А буталната иска дерман който при малките мобилни сонди го няма в излишък

878161634
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
))
Коментар