До: Необходимо оборудване за боядисване на автомобил?
Здравейте колеги, аз преди половин година сам си боядисвах джипа, защото ми поискаха 2500лв. за шприц и боя.....
Почнах смело с ефтина боя. Където не ми хареса как изпъна боята - пръснах дадения панел още 2 ръце. След като стегна добре - тия панели с водна шкурка 2000 и полирах цялата боя за да е еднаква. Резултата е повече от добър - за без пари и без камера.
После на първата разходка между клони го надрах яко.....:-)
					Здравейте колеги, аз преди половин година сам си боядисвах джипа, защото ми поискаха 2500лв. за шприц и боя.....
Почнах смело с ефтина боя. Където не ми хареса как изпъна боята - пръснах дадения панел още 2 ръце. След като стегна добре - тия панели с водна шкурка 2000 и полирах цялата боя за да е еднаква. Резултата е повече от добър - за без пари и без камера.
После на първата разходка между клони го надрах яко.....:-)
- Волтел, чешки или астуро бояджийският пистолет е един - Sata.С него се постигат наистина перфектни резултати вярно че е малко скъп ама е супер и много икономичен.И тези виброщлайфове и водни щкурки вече се изйивелица бе. Има екцентрикщлайфове и влакнести шкурки, всичко става по барзо и кечествено и с по малко усилия не както един колега сподели, че трябва да се ваоражиш със много търпение.
 Разбира се това е една малка част от необходимите инструменти за боядисване- но много вайни.

Коментар