Колеги,предварително се извинявам за темата.Сигурен съм,че във форума има доста писано,а и аз съм чел доста от това,но в случая ще съм конкретен.
Partner P4-18XT за 324лв.
Звучи ми добре,но бих помолил,ако някой има конкретни впечатления,да сподели и ме посъветва.
Partner P4-18XT за 324лв.
Звучи ми добре,но бих помолил,ако някой има конкретни впечатления,да сподели и ме посъветва.
.Има две марки с които режат в горското Хускварна и Щил.А защо е така помислете сами
Плюс това има машини клас хоби евтини стават да срежеш некоя дъска или да отрежеш крушата в градината
има полупрофесионални има и професионални машини.Такова нещо се купува кажи речи за цял живот.Защо да купиш нещо където ще те мъчи.Моята машина е Хускварна 242 най малката в клас професионален.Купил съм я през1992г. за 960 сегашни лева и оттогава е експлоатирана без жалостно.Реже като змей нищо че изглежда малка.Та затова ви казвам къде с добра машинка ще срежеш дървата за час с някоя измама ще се мъчиш цял ден.Реве дигаш шум а не реже.И питайте ако не ми вярвате някой който е работил в гората има много такива във форума че са само две марките Хускварната оригиналната шведска и Щила немска.Поздрави
Коментар