Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моторни триони Partner

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Моторни триони Partner

Имам партнер 351 и Хускварна 440Е...Едната е два пъти по скъпа от другата,и от двете съм много доволен !Не съм имал проблеми,партнера няма нищо общо с машините по битака ,той си е хускварна,както и маккълъч....!

themechanic...Очакват те приключения с това вики относно паленето,дядото има от една година същата,дъската и веригата стават на партнера.Викито е по слаба от партнера,гърми повече от аспуха и харчи два пъти повече бензин,вибрира силно в ръцете и няма система кик бак или там както се казваше.Пали отвратително трудно,понякога и след 10-15 мин. непрекъснати опити,ключа е много афиф...една жичка в нищото дава на късо за да загасне машината.Веригата трябва да ти е орегон,тя си струва и е добра ! Запали ли викито върши работа,в повечето случаи обаче докъто запали,ръцете са ми окапали и не си струва да режа ....Ако намериш някакво решение пиши да видим неговата,свеща я сменяхме без резултат между другото !
    Последно редактирано от Roninn; 15-02-12, 22:35.
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

Здравеите искам мнение за моторен трион viki5200,2.2 kw-3 конски сили говори се че е добра машинка.Имам един познат които я ползва вече три и я ползва доста често.

Коментар

Първоначално публикуван от mitkata22 Преглед на мнение
        Здравеите искам мнение за моторен трион viki5200,2.2 kw-3 конски сили говори се че е добра машинка.Имам един познат които я ползва вече три и я ползва доста често.
        Чистокръвно Китайче,поне за мен това е машина на която не можеш да разчиташ,всеки един момент може нещо да се издъни,нищо в изпълнението и не е на ниво.Ако си търсиш машина на която да разчиташ вземи под внимание по горните постове в темата,колегите са коментирали истинските марки.

Коментар

Изключителен боклук.
          Имам партнер P4-18xt или по-скоро вече останки от него. Двигателят работи, но захватът на шината към него е пластмасов и съответно вече деформиран от температурата. Игленият лагер на съединителя, блокира амнайсе пъти и след почистване се оправя. Става въпрос за две годишна машина, която е работила рядко и малко.
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Ако ще е Партнер ,само Макълъш,имам такъв от 10 години ,втората машина е същата малко е по -мощна и е разработка на Хускварна ,със стандартни захвати на шината /шпилки и гайки/,страхотни машини ,нямат нищо общо с мекскиканските Макълъш!С първата закъсах с ремантен комплект за карбуратора.
            Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
              Ако ще е Партнер ,само Макълъш,имам такъв от 10 години ,втората машина е същата малко е по -мощна и е разработка на Хускварна ,със стандартни захвати на шината /шпилки и гайки/,страхотни машини ,нямат нищо общо с мекскиканските Макълъш!С първата закъсах с ремантен комплект за карбуратора.
              И още по-нищо общо с Канадския Мак. Моя е на 22г. вярно режа 5-10 кубика на сезон, ама една свещ съм му сменил и няколко Хуск вериги. Шината е оригиналната.

Коментар

Каквото и да е, щом е на 22 години е по-добро от съвременните боклуци.
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от resora Преглед на мнение
                  Чистокръвно Китайче,поне за мен това е машина на която не можеш да разчиташ,всеки един момент може нещо да се издъни,нищо в изпълнението и не е на ниво.Ако си търсиш машина на която да разчиташ вземи под внимание по горните постове в темата,колегите са коментирали истинските марки.
                  https://www.youtube.com/watch?v=9twi3iAG2sM виж това видео кво ги прави на дарвата

Коментар

Аз тази есен отново разчитах на старото спарки.
                    Грешка!
                    След нарязани половин кубик дърва я угасих, че нещо имах работа, и после не ще да запали и не ще. Миналата година хвърлих над 150 лева по нея за да я вкарам в ред, тогава се закрепи, но тази година пак се закучи.
                    Като знам колко нерви потроших да я правя-отидох в магазина и си взех нова машинка STIHL MS 171. Малко промоция, и цената беше 350 лева, чисто нова, с гаранция. Според продавача(той и собственик на сервиза) ако не издевателствам над машината-ще ме изкара без проблем 20 години. Стига да я карам с добро масло за двигателя, и да я оставям да си почива отвреме навреме.
                    Опасявах се, че двигателя ще дойде малко слаб-нищо подобно. Прясно заточена верига я дърпа през дебели дървета(цялата шина-35 см се скрива) без да се замисля. Трима колеги си рязахме дървата едновременно-аз свърших първи. Единия беше с McCuloch(чисто нов), а другия с някакъв див китаец. Вярно мощен, но капризен, ама колегата е упорит и не се предава, а го ремонтира и пак напред.
                    Като има дадох да порежат малко с моята машинка се изказаха, че марката си е марка... Със завист.

Та ако нямате за цел да съборите гората-смело вземайте някаква по-малка, но маркова машина. Това, ако искате да спестите пари де. Няма да ги спестите при покупката, а при безгрижната работа години напред.

За сведение-в магазина на местния представител на Sparky има още една машинка като моята дето я бракувах. Цената и е 420 лева. Не съм ходил да видя дядката дали няма да смъкне цената, но при разлика от 70 лева в полза на Stihl, познайте кога ще си купя пак ментак.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от resora Преглед на мнение
                      https://www.youtube.com/watch?v=9twi3iAG2sM виж как ги реже

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                        И още по-нищо общо с Канадския Мак. Моя е на 22г. вярно режа 5-10 кубика на сезон, ама една свещ съм му сменил и няколко Хуск вериги. Шината е оригиналната.
                        Трудно се нaмирa оригинaлен Мaк ,инaче не се зaмислям,но и тези вършaт рaботa при моя терор.И aз сменявaм сaмо вериги ,в моментa съм с Орегон!Мaрковите мaшини издържaт нaтовaрвaния достa добре.Оригинaлен Пaртнър съм виждaл веднъж,чул съм добри отзиви зa тях, приличa нa първия ми Мaк,интересно е ,че двaтa ми моделa сa рaзлични сaмо в мощност,единия рaзрaботкa нa Пaрнтър,добре знaех че имa тaкaвa,но се учудих от товa,че нaмерих рaзрaботкa нa Хусквaрнa!
                        Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Mоторен трион вики https://www.youtube.com/watch?v=9twi3iAG2sM мнения.вижте клипа https://www.youtube.com/watch?v=9twi3iAG2sM

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                            Мaрковите мaшини издържaт нaтовaрвaния достa добре.Оригинaлен Пaртнър съм виждaл веднъж,
                            През 1996-98г работехме със 70 кубиков Партнер на 10 г.
                            -Не съм срещал друга подобна машина-"трактора" при моторните триони-няма спиране.Жалко,че след "покупката" шведите не запазиха тези характеристки. Трябваше само да "пипнат" дизайна ергономично и да намалят вибрациите,а не да правят "детски играчки"...

Коментар

Партнер 351 продължава да работи без проблем
                              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                              Анатолий Пейчинов o8875о9815
                              https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от mitkata22 Преглед на мнение
                                Mоторен трион вики https://www.youtube.com/watch?v=9twi3iAG2sM мнения.вижте клипа https://www.youtube.com/watch?v=9twi3iAG2sM
                                Това е 1:1 с резачките които продаваха в Метро, 2 броя за 160лв. Само че в Метро 'марката' е Ferros Tools.
                                Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD
                                Suzuki Grand Vitara 1.6
                                LZ1ZPM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X