Има ли някой който използва Солид Уъркс?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Чертане.
Свий
X
-
Не бе, по-лошо е. Записа беше Аутокад, дето се вика за да има ред. Къде ше се завирам в тия шамари, то вече е истинска програма. Не мога да подкарам тоя Солид. То е играчка, няква измислица която красиво рисува, нищо повече. За елементарни работи става, а най-хубавото е че имам книжка за него
Обаче не върви((( Две нощи се борих като прасе с тиква, някви номера ми иска, някви кодове ... Имам цял лист, не ще. Сигурно бъркам нещо, ама нали знаеш колко се разбирам с комповете(((
Коментар
-
В момента ти тегля от нета някакъв профешинъл едишън на 2.6 гигабайта
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Инсталира ли го или неможа да почнеш?Ако си ги инсталирал потарси има един пач пускаш го и всичко е ок, ако не си пробваи дръпнеш генератор за кодове точно за версията дето ти е програмата, защото в началото иска код.
И все пак зависи от версията на програмат. коя е твоята?
Коментар
-
2001. Обаче се страхувам че не знам повечето думи които използваш((( Нито знам къде да търся такива неща.
Уж беше инсталиран. Обаче - труп, нищо не прави. Деинсталирах го с триста зора. Направих файл, набутах в него двата диска. Изскочи някъв инсталатор, и аз некст, некст, та докъдето ги гълташе. Разни номера и кодове от едно листче. Много. После пак поиска първия номер (според мене), а като му го дадох - не било верно. И сега - нищо.
Сеа, аз че съм дърво го знам. Обаче и тия не са по-малко педали(((
Коментар
-
Ако не е тайна, защо ти е Solid Works. Аз ползвам от време на време Mechanikal Desktop на Autodesk, и трява да ти кажа че си върша страхотно 2D и 3Dработа с него. Има библиотеки с лагери, болтове и квото друго се сетиш. Кажи какво по-точно искаш да правиш. Солида наистина има нещо което и на мен не ми допада. Дори го бях купил преди време и го изхвърлих поради непригодност.
ПоздравиВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО
Коментар
-
Спешният проблем са няколко пластини. Елементарни детайли - контур, няколко отвора.
Всичките ми предпочитания към тъкмо това са че ми го бяха дали и че вече все едно дадох сума пари за някъв квазиучебник за него. Нищо по-умно.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар