Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чертане.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Чертане.

Има ли някой който използва Солид Уъркс?

Аз познавам един който не дойде да му го запишем...
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Не бе, по-лошо е. Записа беше Аутокад, дето се вика за да има ред. Къде ше се завирам в тия шамари, то вече е истинска програма. Не мога да подкарам тоя Солид. То е играчка, няква измислица която красиво рисува, нищо повече. За елементарни работи става, а най-хубавото е че имам книжка за него Обаче не върви((( Две нощи се борих като прасе с тиква, някви номера ми иска, някви кодове ... Имам цял лист, не ще. Сигурно бъркам нещо, ама нали знаеш колко се разбирам с комповете(((

Коментар

Ще ти намерим друг.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Давайте. Че вече никой не ще мойте хартиени картинки. Изпълнителни файлове чакат, на готово. Га станаха калайджии, га им почерняха задниците ...

Коментар

В момента ти тегля от нета някакъв профешинъл едишън на 2.6 гигабайта

Коментар

Как се рисува изцъклена физиономия? Едишън на кво е тва бе??? Къде аз нищо не мога, къде вие ме бутате у най-дълбокото.

Коментар

Абе като го сваля ще му мислиш

Коментар

Много мислене ще трябва за тия 2.6гб. Да не направите некоя беля
                  http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Де да знам. Две и нещо, тва са си пиши го три щайги бира ...
                    Ела да помогнеш.

Коментар

Инсталира ли го или неможа да почнеш?Ако си ги инсталирал потарси има един пач пускаш го и всичко е ок, ако не си пробваи дръпнеш генератор за кодове точно за версията дето ти е програмата, защото в началото иска код.
                      И все пак зависи от версията на програмат. коя е твоята?

Коментар

2001. Обаче се страхувам че не знам повечето думи които използваш((( Нито знам къде да търся такива неща.
                        Уж беше инсталиран. Обаче - труп, нищо не прави. Деинсталирах го с триста зора. Направих файл, набутах в него двата диска. Изскочи някъв инсталатор, и аз некст, некст, та докъдето ги гълташе. Разни номера и кодове от едно листче. Много. После пак поиска първия номер (според мене), а като му го дадох - не било верно. И сега - нищо.
                        Сеа, аз че съм дърво го знам. Обаче и тия не са по-малко педали(((

Коментар

Ако не е тайна, защо ти е Solid Works. Аз ползвам от време на време Mechanikal Desktop на Autodesk, и трява да ти кажа че си върша страхотно 2D и 3Dработа с него. Има библиотеки с лагери, болтове и квото друго се сетиш. Кажи какво по-точно искаш да правиш. Солида наистина има нещо което и на мен не ми допада. Дори го бях купил преди време и го изхвърлих поради непригодност.
                          Поздрави
                          ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Спешният проблем са няколко пластини. Елементарни детайли - контур, няколко отвора.
                            Всичките ми предпочитания към тъкмо това са че ми го бяха дали и че вече все едно дадох сума пари за някъв квазиучебник за него. Нищо по-умно.

Коментар

Ми що толкоз зор тогаз. Начертай ги на ръка и ми ги прати, сканирани или пък на факс. Довечера ще ги направя и утре сутрин ще ти ги пратя в *.DWG формат, или може би ги искаш в друг формат?
                              Поздрави
                              ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X