От: Вакуум-помпа?
Не се бях сещал, обаче ще помисля по въпроса. Добив на ракия при стайна температура ... е, не, ще се загуби една голяма част от чара на процеса 
Благодаря за насоките!
Относно подходите: за да може да се направи обосновано предположение по даден въпрос, са необходими някакъв минимум информация и опит. Към момента и двете липсват и вакумната установка, която на практика е само помощно средство, се изгражда с цел натрупване на някакъв базов обем знания, върху който да се гради по-нататък.
Горе-долу започват да се изясняват нещата, ако (или по-скоро когато) в процеса на работа възникнат интересни въпроси, пак ще питам,
Благодаря на всички отзовали се!
Първоначално публикуван от maystor
Преглед на мнение

Първоначално публикуван от D.Dimitrov
Преглед на мнение
Относно подходите: за да може да се направи обосновано предположение по даден въпрос, са необходими някакъв минимум информация и опит. Към момента и двете липсват и вакумната установка, която на практика е само помощно средство, се изгражда с цел натрупване на някакъв базов обем знания, върху който да се гради по-нататък.
Горе-долу започват да се изясняват нещата, ако (или по-скоро когато) в процеса на работа възникнат интересни въпроси, пак ще питам,
Благодаря на всички отзовали се!

Коментар