Колеги препоръчайте ми сериозен и отговорен сервиз за поддържка на фирмените коли - 6-7 буса и 3-4 леки коли в тази част на София. Надежда, Връбница, Обеля, може и в селата до околовръстното. Става въпрос основно за смяна на консумативи, ремонт окачване, гуми, ремъци, дребни ремонти по двигателите и т.н. Сегашния ми сервиз ме вбесява вече, загубиха всякаква мярка в ценообразуването.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сервиз в Надежда - Обеля?
Свий
X
-
От: Сервиз в Надежда - Обеля?
С този автопарк - направи си ведомствен сервизПървоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнениеотговорен сервиз за поддържка на фирмените коли - 6-7 буса и 3-4 леки коли
Реалността няма задължението да потвърждава нечии убеждения.
-
Мислил съм го, но според мен ще ми излезе по-скъпо, а и са повече разправии!Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеС този автопарк - направи си ведомствен сервиз
יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Имам едно приятелче в Модерното предградие,и в момента поддържа бусове и баничарки на някаква фирма.
Ама не съм се интересувал дали има фирма и издава фактури,предполагам,че ще е важно.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Да, фактурите са важни, но не са първостепенни!Първоначално публикуван от taran Преглед на мнениеИмам едно приятелче в Модерното предградие,и в момента поддържа бусове и баничарки на някаква фирма.
Ама не съм се интересувал дали има фирма и издава фактури,предполагам,че ще е важно.יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
На Ломско шосе посока Костинброд разклона за Обеля, срещу комплекс ,,Кристал", пресечката в дясно, непосредствено преди и до бензиностанцията на ,,Лукойл" (малко е невидима и тясна), в района на складовете ,,Маркал". Те имат собствен сервиз за доста голям автопарк от микробуси и леки. Май стана и за граждани.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Сега е на Автофар-имат магазин за части,но не знам в кой микрорайон,те го купиха.Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеНа първо четене - дедо Владо в Костинброд, съфорумец. На второ сервиза, срещу Билата над метрото, преди втори микро район.
Беше на КиН, ама го прекупиха и сега не знам как точно се казва.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Те повечето вече си имат снабдители със скутери, дето дооставят частите в рамките на половин час.
Оригинални без кавички, то за моите никой не прави ментета.
п.с. преедни накладки 26лева. корейски. вече спират над 70000км. перфектно.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.
У Надежда 2 ра част......Говорил съм дано стане работата
Коментар