Колеги препоръчайте ми сериозен и отговорен сервиз за поддържка на фирмените коли - 6-7 буса и 3-4 леки коли в тази част на София. Надежда, Връбница, Обеля, може и в селата до околовръстното. Става въпрос основно за смяна на консумативи, ремонт окачване, гуми, ремъци, дребни ремонти по двигателите и т.н. Сегашния ми сервиз ме вбесява вече, загубиха всякаква мярка в ценообразуването.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сервиз в Надежда - Обеля?
Свий
X
-
От: Сервиз в Надежда - Обеля?
С този автопарк - направи си ведомствен сервизПървоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнениеотговорен сервиз за поддържка на фирмените коли - 6-7 буса и 3-4 леки коли
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
-
Мислил съм го, но според мен ще ми излезе по-скъпо, а и са повече разправии!Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеС този автопарк - направи си ведомствен сервиз
יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Имам едно приятелче в Модерното предградие,и в момента поддържа бусове и баничарки на някаква фирма.
Ама не съм се интересувал дали има фирма и издава фактури,предполагам,че ще е важно.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Да, фактурите са важни, но не са първостепенни!Първоначално публикуван от taran Преглед на мнениеИмам едно приятелче в Модерното предградие,и в момента поддържа бусове и баничарки на някаква фирма.
Ама не съм се интересувал дали има фирма и издава фактури,предполагам,че ще е важно.יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
На Ломско шосе посока Костинброд разклона за Обеля, срещу комплекс ,,Кристал", пресечката в дясно, непосредствено преди и до бензиностанцията на ,,Лукойл" (малко е невидима и тясна), в района на складовете ,,Маркал". Те имат собствен сервиз за доста голям автопарк от микробуси и леки. Май стана и за граждани.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Сега е на Автофар-имат магазин за части,но не знам в кой микрорайон,те го купиха.Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеНа първо четене - дедо Владо в Костинброд, съфорумец. На второ сервиза, срещу Билата над метрото, преди втори микро район.
Беше на КиН, ама го прекупиха и сега не знам как точно се казва.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Те повечето вече си имат снабдители със скутери, дето дооставят частите в рамките на половин час.
Оригинални без кавички, то за моите никой не прави ментета.
п.с. преедни накладки 26лева. корейски. вече спират над 70000км. перфектно.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
У Надежда 2 ра част......Говорил съм дано стане работата
Коментар