Каква е тайната на кобалтовите бургии? Наложи се да вадя 3мм болтче от твърд материал - не знам от каква стомана е, но обикновена бургия се "замазва". Та, купих кобалтова бургия и...Пързаля се върху болтчето и не пробива. За разлика от обикновената, тази не се замазва, режещите ръбове са идеални, само дето не реже. Викам си, чакай да я пробвам на нещо, което обикновените бургии, си го ядат като кашкавал. Ядец! И там се пързаля. 
 Мнения?

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Кобалтови бургии

Свий

X
- 

От: Кобалтови бургии
Стига с тези бургии, бургии са ония рязаните, останалото са свредла. Аз имам и съм ползвам с кобалтово покритие и си работят много добре. Отлична износоустойчивост. Единствено ми идва идеята ако дупчиш малък диаметър че не ти стигат оборотите или ако дупчиш голям са ти високи оборотиите.If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!
 - 

А всички производители точени(или по-скоро правилно) ли ги продават и защо е толкова различна цената?А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
 - 

Заточи я отново. Преди няколко дни пробивах 8мм болтове 10,9, скъсани в алуминий и дълбоки 50 мм. Няма такъв филм. Точно кобалтовите свършиха работа.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
 - 

А може и да е закалил участъка който трябва да се пробие, докато е мазал с обикновеното свредло. Че и това съм го играл.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
 - 

Закаленото се пробива. Като му стопиш обаче едно меко свредло, става направо стъкло.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
 - 

Като стане стъкло го млатваш малко с центъра и си ти. Закалява се само повърхностно и е крехко обикновено."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
 - 

Ако натискаш на бормашина натиска ще го усетиш. Иначе както казваш, само се хлъзга. С дрелката си е почти обречена кауза.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
 - 

Сложи капка масло на болта ,и пробвай пак .Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеДотук нищо. Реших да си я заточа, както си знам - същата работа. Не съм стопявал Свредло
, защото си личи твърдостта. Накрая, какъв натиск за 3мм?Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
 - 

От две седмици започнахме една поръчка с едни банкомати,правим отвори и разни механики и електроники,отвори правя в тях с едни свредла къси и се продават на кратно на 2...тоест 3.2-4.2-5.2 ...къси двустранни....Изключително износоусточиви и твърди,същевременно здрави ! Касите са обработени по някакъв вероятно термично обработени ,понеже повърхностните 2 мм са много трудни ,после вади стружка по 5 см. дълга,обикновенни вредла умират за секунди и се трошат веднага,тези за които споменавам ,имат по над 30-40 отвора Ф3.2 ,после с кобалтово свредло разширявам до 3.5 мм и после с машинен метчик резба Ф4 ,забелязал съм понеже използвам различни машини че около 1300 Оборота е най добре ! Незнам каква е причината за неуспеха,според мен бий център и опитай отново !Ще се опитам да кача снимки на свердлата,в понеделник и от бронираните каси ако не забравя !
Визирам първото късо свредло ,двустранното ! Пробвай с подобно,но щом с кобалтовите има проблем ,тези са два класа по назад от тях или там както ги водят,за сметка на това са здрави !Между другото,кобалтовите свредла са заточени по друг начин и режещите ръбове са различни от на стандартните свредла и по точно самия връх !Последно редактирано от Roninn; 22-02-13, 23:09.Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
 - 

Последно редактирано от Roninn; 22-02-13, 23:40.Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар